Trygt

Du som kunde kan være trygg på oss som leverandør. Vi er en solid, robust organisasjon med ryggdekning fra eiere som tenker langsiktig og offensivt. Vi har gjennomgående lav svinnprosent, få klager på vår levering, og vi jobber kontinuerlig med forbedring så vi kan bli bedre. Du skal være trygg på at vi kjenner dine behov, og jobber hver dag for å tilfredstille disse.

Enkelt

Vi vet at distribusjon ikke er kjernevirksomhet hos deg som kunde, og at du heller ønsker å fokusere på egne kunder og vekst. Derfor tilbyr vi løsninger som er enkle for deg som kunde å forstå, der det er en tydelig sammenheng mellom kostnad og leveranse, og der vi tar hånd om alle dine logistikkbehov.

Rask levering

Vi vet at rask levering er viktig. Fra vi mottar varene på vårt sorteringssenter ved Oslo distribueres de ut til Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Vestfold, Telemark, Oppland og Hedmark før det har gått et døgn, til Vestlandet og Trøndelagi løpet av to dager og til Nord-Norge i løpet av 3 dager

Prisgunstig

Vi er et alternativ som leverer høyere kvalitet enn det prisen indikerer. Du vil som kunde bli positivt overrasket over den tjenesten og servicen vi utfører, til den prisen vi tar. Vi forstår og tar på alvor at du som kunde har behov for en kostnadseffektiv distribusjonsløsning, og tilstreber kontinuerlig å oppfylle dette behovet.

Verdens fremste leveringsteknologi

Vi bruker elektronisk budbok og kvitterer på leveranser av blant annet pakker. Dette er state-of-the-art teknologi i sisteleddsdistribusjon, og bidrar til at vi leverer markedets mest kostnadseffektive løsninger. Vår gode lokalkunnskap og lange erfaring er lagret i den elektroniske budboken, slik at våre bud raskt og effektivt når alle abonnenter hver eneste dag. Vår samarbeidspartner Distribution Innovation utvikler kontinuerlig den elektroniske budboken og sørger for at vi til enhver tid er effektive og har kontroll på kvaliteten.

Før 07.00

Vi er den eneste leverandøren i markedet som kan garantere levering tidlig på morgenen hver dag, hele uken. Våre bud arbeider på natt, og på hverdagene har vi leveringsfrist før kl. 07.

6 dager i uken i hele Norge

Vi har avdelinger over hele landet, og med lokal tilknytning og kjennskap vet vi hva som kreves for å nå sluttkunden der han/hun bor. Vi er der ute og leverer hver dag, også på søndager i enkelte sentrale områder.