Om helthjem

helthjem distribuerer aviser, magasiner, bøker og småpakker over hele landet. helthjem er merkenavnet på nettverket av distributører som leverer B2C produkter seks dager i uken tidlig på morgenen. I enkelte områder i sentrale strøk distribuerer vi også på søndager.

Salgsselskapene helthjem Mediapost* og helthjem Netthandel AS** selger nasjonale løsninger for distribusjon av hhv. trykte medier og småpakker. Drift og leveranse av alle produkter i helthjemnettverket skjer via 27 profesjonelle distribusjonsselskaper som sammen utgjør helthjem. Se nettverk for oversikt over distribusjonsselskapene, som i all hovedsak eies av Schibsted, Amedia og Polaris.

Det unike med helthjem er at alle selskapene bruker samme teknologi, har samme strenge kvalitetskrav og enhetlige rutiner og prosesser – og at vi har samarbeidet godt i en årrekke. Dette samarbeidet vil nå markedsføres som helthjem.

Blant kundene som distribuerer produkter via helthjemnettverket er Egmont Hjemmet Mortensen, Cappelen Damm, Hegnar Media, Fagpressen, Aller Media, linio.no, rockdenim.no og de fleste mediehus i Norge.

Smarte løsninger
Siden 1767 har vi båret ut aviser, medieprodukter og småpakker og vi gjør alt vi kan for at våre kunder og deres abonnenter skal oppleve topp service.

Vi har spesialisert oss på å distribuere produkter med abonnement helthjem, og satser nå sterkt på pakkedistribusjon gjennom helthjem Netthandel AS. I tillegg leverer vi også enkeltprodukter gjennom samarbeidet med Postnord og Morgenlevering.no.

Kanskje får du Aftenposten på døren om morgenen? Den er det våre bud som leverer. Daglig distribuerer vi inntil 2 millioner aviser, reklamer, blader, bøker og pakker – fordelt på mer enn 200 ulike produkter.

Moderne teknologiske løsninger gjør at det vi distribuerer alltid er der det skal være, til riktig tid.

* helthjem Mediapost AS er eid 50-50% av Amedia og Schibsted Distribusjon

** helthjem Netthandel AS er eid 100 % av Schibsted Distribusjon