Magasiner og ADR

For å redusere smittefaren jobber vi for at all vår transport skjer med minst mulig kontakt mellom mennesker, uten at det går på bekostning av vårt tilbud til deg som kunde.

Sist oppdatert: 20.03.2020

Sømløs transport

Vi har lagt over all vår transport til dedikerte biler med høy prioritet som går direkte til våre regionale og lokale terminaler i Norge, uten noen stopp på veien. Vi oppnår med dette en mer sømløs transport, i alle geografier, med færre mennesker involvert. I disse dager, mtp. Corona-viruset, er dette et viktig tiltak.

Vi får produktene frem i tide, uten mellomhender. Det gir også distribusjonen opp til flere timer ekstra, da de mottar produktene tidligere på dagen enn de har gjort frem til nå. Kvalitetseffekten er stor da man oppnår en lengre forberedelsestid for budene.

Dette gjelder områder som Rogaland, Vestland, Møre og Romsdal, Trønderlag, Nordland, Troms og Finnmark. For resten av landet er dette allerede en etablert ordning. Vi i Helthjem jobber hele tiden med å bli enda bedre. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål.