Flere og flere magasiner og ukeblader velger helthjem som distribusjonspartner

helthjem leverer i dag magasiner og ukeblader for mange av de store forlagene i Norge, deriblant Aftenposten Forlag med opplagsvinnere som Aftenposten Junior og Historie.

Gjennom levering med helthjem, får deres abonnenter sitt blad på avtalt ukedag hver uke eller måned. Vi erfarer at mange abonnenter legger til seg en leserutine når magasinet kommer på en fast dag ved hver eneste distribusjon. For ukeblader er det spesielt gunstig at vi har kort ledetid fra ukebladet leveres oss på Kjeller til det er hos abonnenten. For Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Vestfold, Telemark, Oppland og Hedmark kan vi levere til abonnenten på under 24 timer. Vestlandet og Midt-Norge når vi på 48 timer, og Nord-Norge i løpet av 72 timer.

Våre bud bruker verdens fremste leveringsteknologi, som gir detaljert informasjon om hvor hver enkelt abonnent bor. Vi leverer på avtalt leveringsdag, og du kan velge mellom alle ukens dager, til og med søndag i noen områder. Ditt magasin vil bli levert på dørmatte eller postkasse hos mottaker før hanen galer.
helthjem kan hjelpe deg med distribusjon av hele opplaget ditt. Det skal være enkelt å være kunde i helthjem!

«For oss handler det mye om pris i kombinasjon med god distribusjon. Når vi kan spare både 20 og 30 prosent, og likevel få en god distribusjonskvalitet med lav klagepromille, er valget enkelt.»
Ragnar Lie, direktør for distribusjon og opplag i Hegnar Media

Vi kan hjelpe dere med distribusjon av hele opplaget. Det skal være enkelt å være kunde i helthjem!
Ta kontakt med vårt salgs- og administrasjonsselskap helthjem Mediapost for mer informasjon om hvordan det er å være kunde i helthjem.
salg@helthjem.no
Tlf: 22 86 42 86