Ekspress

helthjemFor nettbutikk

Forbrukere stiller stadig strengere krav til butikker når de handler på nett og spesielt frakt er en viktig faktor.  Norge er et langstrakt land med høye fjell og lange fjorder som selvfølgelig også kan skape utfordringer for rask frakt. Sammenlignet med nabolandene Sverige og Danmark har også norske forbrukere lavere forventning til hva rask frakt faktisk innebærer. Samtidig er dette en gyllen mulighet for norske  nettbutikker å skaffe seg et viktig konkurransefortrinn. 

Anders Angen, daglig leder i helthjem Netthandel, har gledet seg lenge til å kunne gå offentlig ut med at helthjem nå tilbyr ekspresslevering av pakker før frokost.

«I helthjem satser vi offensivt på å bygge tjenester rundt fortrinnene vi har i et nettverk fundamentert i avislogistikk, som stiller ekstreme krav til hurtighet og presisjon. Vårt nye helthjem ekspressprodukt tilbyr sen innhenting og levering til dine kunder før kl. 07:00, slik at skjorta, sminken eller skoene kan brukes samme dag som mottatt. Vi er også den logistikkaktøren som oftest leverer til postkasser og dørmatter i Norge, ved distribusjon på lørdager i hele Norge og stor-Oslo også på søndager. Vi har stor tro på at denne unike løsningen i kombinasjon med konkurransedyktige priser ytterligere vil sette fart i vår allerede hyggelig vekst!»

helthjem er bygd opp av avis-distribusjonsnettverket til de største mediehusene Schibsted, Amedia og Polaris. Vi har derfor alltid vært rigget for ekspress leveringer da ingen vil lese dagens avis i morgen.

Dette er noe vi satser sterkt på og nå lanserer vi også neste morgen levering av pakker til 50% av Norges befolkning. helthjem gir deg og dine kunder raskere, oftere og enklere levering.

  • Raskere- Vi ekspressleverer dine pakker neste morgen til 50% av Norges befolkning før frokost. Så lenge vi har pakkene på vår Terminal i Nydalen innen kl 19:30 kan helthjem levere ut disse innen 07 neste morgen til adresser så langt sør som Kristiansand og geografien nordøst rundt Geilo, Lillehammer og Hamar.
  • Oftere – Vi er hos dine kunder oftere enn andre logistikkaktører da vi leverer på lørdager i hele Norge samt søndager i Stor-Oslo. Studier viser også at nettbutikker som har helgelevering øker salg, og dette er også salg som ikke flyttes fra andre ukedager. Fysiske butikker blir også en stor konkurranse for nettbutikker som ikke tilbyr helgelevering da de praktisk sett holder ”stengt” over helgen. helthjem leverer før kl 07 på lørdager og dermed lenge før butikkene åpner.
  • Enklere – Vi i helthjem mener at det ikke finnes et mer convenient og behagelig leveringssted av pakker enn våre egne hjem.

Flere eksperter har spådd at 40% av alle innkjøp vil bli gjort på nett ved utgangen av innen 2025. Tenk på hvor mange innkjøp du gjør i løpet av en uke eller måned, og bekvemmeligheten ved å få alt dette hjemlevert.

Ikke minst vil dette spare store og små for mye tid som du nå kan bruke med familie, venner eller kanskje du ønsker kvalitetstid med en bok i godstolen?

helthjem leverer ikke bare pakker, men også tid til å gjøre akkurat hva du vil.

Hvem kan bruke helthjem ekspress?

helthjem ekspress er et produkt for nettbutikker med lager sentralt på Østlandet med et årlig volum på 10 000 pakker +.
Ønsker du mer informasjon om ekspresslevering av pakker kontakt oss på netthandel@helthjem.no