Fagpressen har levert gjennom helthjem siden 2004

helthjem har levert fagpressetitler til norske husstander i 11 år. I april 2004 distribuerte vi den første abonnementstittelen i nettverket utover avis.
«Fagpressen var en sterk pådriver for opprettelsen av Mediapost som en konkurrent til Posten som eneste distribusjonskanal.» (Sitat fra fagpressen.no)
Mange i fagpressen velger helthjem som leverandør. Utgivere i fagpressen sier at de setter stor pris på at helthjem leverer tidlig på morgenen, slik at deres utgivelser får den nyhetsverdien det fortjener – gjennom levering sammen med avis tidlig på morgenen. Gjennom egen statistikk og 3. parts undersøkelse fra TNS Gallup er erfaringen at fagpresse blir levert med høy kvalitet og presisjon gjennom vårt nettverk.

Våre bud bruker verdens fremste leveringsteknologi, som gir detaljert informasjon om hvor hver enkelt abonnent bor. Vi leverer på avtalt leveringsdag, og du kan velge mellom alle ukens dager, til og med søndag i noen områder. Din fagpressetittel vil bli levert på dørmatte eller postkasse hos mottaker før hanen galer.

«Som nyhetsmagasin er vi opptatt av rask distribusjon, og det er avgjørende at våre abonnenter får bladet den dagen de skal. For oss er helthjem Mediapost en viktig samarbeidspartner som distribuerer bladet vårt på en stabil og problemfri måte. De gir en god personlig service med jevnlig oppfølging.»
Jan M. Moberg, publisher og CEO i Teknisk Ukeblad Media AS

Vi kan hjelpe dere med distribusjon av hele opplaget. Det skal være enkelt å være kunde i helthjem!
Ta kontakt med vårt salgs- og administrasjonsselskap helthjem Mediapost for mer informasjon om hvordan det er å være kunde i helthjem.

 

Sjekk ut mediaposteffekt.no!