Frokostmøte – levering som overgår kundenes forventninger

helthjemFor nettbutikk, Ukategorisert

Enten om du driver netthandel, har en pop-up store, ønsker å promotere en utvalgt vare eller har en katalog du sender ut, er du helt avhengig av løsninger som sørger for at kunden blir positivt overrasket.

Forbrukere stiller stadig høyere krav til rask levering, og leverandører ser det som et konkurransefortrinn å bruke hastighet som en differensiator. Kombinasjonen av teknologi og leveranse gjør det mulig å skape både spennende annonsemuligheter og lønnsomme logistikksamarbeid.

helthjem inviterer til frokostseminar tirsdag 17. oktober i Akersgata 55, der du kan lære mer om hvordan din bedrift kan bruke levering som virkemiddel til å overgå dine kunders forventninger. Det blir lett servering av ferske bakevarer og kaffe, og vi åpner dørene kl 08 og seminaret kl 08:30-10.00.[/text_output][/vc_column][/vc_row]

Per William Frøisland, Daglig leder Netthandelsgruppen
Per William Frøisland snakker om hvorfor Netthandelsgruppen har valgt å benytte seg av helthjem Ekspress, og hva som gjorde denne
løsningen aktuell for deres bedrift.

Frank Johansen, Salgssjef Anebyhus
Hedalm Anebyhus ønsker å dele hvorfor de valgte ny distribusjonsmodell, og hvorfor de mener dette kan ha betydning for hvordan de skal skille seg fra sine konkurrenter.


Arne Bjone, Direktør strategi og utvikling Schibsted Distribusjon
Arne Bjone presenterer trender innenfor distribusjon – og setter dagens bidrag inn i fremtidens kontekst.