MinSide

Her finner du spørsmål og svar om det du måtte lure på inne på MinSide.

• Jeg logget inn på MinSide, men ser ikke pakken jeg venter på fra nettbutikk

For å se alle pakker som er på vei til deg er det viktig at du verifiserer telefonnummeret ditt, samt passer på at du alltid oppgir dette telefonnummeret når du bestiller.

Du kan verifisere telefonnummeret ditt ved å gå til MinSide -> Innstillinger -> Personopplysninger

• Hva er Schibsted-konto?

Schibsted-konto er en felles brukerprofil for alle Schibsted sine selskaper. Har du en brukerprofil på Finn, VG eller Morgenlevering bruker du i dag Schibsted-konto.

• Jeg har ikke Schibsted-konto

Du kan enkelt opprette en ny Schibsted-konto når du velger å logge inn på helthjem.no. Ønsker du å beholde lagret informasjon og ordrehistorikk fra din gamle Helthjem-profil må du bruke samme e-post når du oppretter Schibsted-konto. Du vil da finne all informasjon under MinSide som vanlig.

.
  • Jeg har Schibsted-konto, men bruker en annen e-post. Er det greit?

Det er ikke noe problem å logge inn med en annen e-post enn den du brukte tidligere. Merk: Våre systemer vil oppfatte dette som en ny bruker, og du vil ikke finne tilbake til oversikt over pakker du har sendt tidligere.

Din gamle profil vil bli inaktiv. Alle inaktive profiler vil slettes ved utgangen av 2021, med tilhørende data.

Skulle du ombestemme deg, og ønske en profil med samme e-post som du hadde på helthjem.no tidligere, må du opprette en ny Schibsted-konto med den e-posten. Du vil da finne tilbake til din ordrehistorikk. Dette vil være mulig ut året 2021.

• Jeg vil ikke bruke Schibsted-konto

Om du ikke ønsker å bruke Schibsted-konto kan du likevel bestille pakker på helthjem.no som vanlig. Du fortsetter da bestille som vanlig, uten å være logget inn.

Merk! Uten å logge inn med Schibsted-konto vil du ikke lenger kunne lagre adresser og betalingskort, eller se ordrehistorikken din på MinSide.

• Hvorfor går Helthjem over til Schibsted-konto?

Helthjem er et datterselskap av Schibsted, som blant annet eier FINN, VG og Morgenlevering.

Vi ønsker å gi våre brukere en best mulig opplevelse. Ved å koble oss tettere til Schibsted, vil du som bruker enklere kunne logge inn på tvers av Schibsted sine plattformer.