Helthjem + Hjemboks

Meld interesse for å teste Hjemboks

Hjemboks er rett og slett en stor postkasse, med plass til alle pakkene dine! Hvis du ønsker å være med på testen, kan du melde interesse HER innen 18.03.22.

Vi gir deg en gratis Hjemboks

Enten du bor i blokk, rekkehus eller i enebolig kan du enkelt installere din Hjemboks hos deg.

Start shoppingen

Kjøp og selg varer som du pleier. Når du har bestilt noe hjem til dørmatte eller postkasse, vil pakken leveres i boksen. Skal du selge noe kan du legge varen i boksen så vil budet hente varen i løpet av natten.

Hva er Hjemboks?

Hjemboks er som en postkasse, bare stor nok til alle pakkene dine! Her kan du både sende og få levert pakker, i en sikker og låst boks. Pakkene leveres i en stor luke, så hvem som helst kan levere i boksen, men det er bare du som kan åpne den. Budet får en egen kode til å åpne boksen dersom du skal sende fra deg en pakke, og du trenger ikke gjøre noe for å gi oss tilgang.

Budet fra Helthjem vet at du har en boks hjemme hos deg, så når du har bestilt noe hjem til dørmatte eller postkasse, vil pakken leveres i boksen.

Du bestemmer selv hvor boksen skal stå. Den kan enten stå fritt eller henges på husveggen din. Dersom du vil at den står fritt, har du også mulighet til å forankre den i bakken.

Dersom du bor i blokk er ikke Hjemboks en boks, men en bag til å henge på inngangsdøren din, forankret i dørhåndtaket på innsiden. Den har akkurat samme funksjon som boksen, den eneste forskjellen er at du selv henger ut bagen når du har en pakke på vei eller skal sende noe, og at vi åpner kodelåsen for å levere i den. bagen er laget i et svært slitesterk materiale.

Kan hvem som helst få Hjemboks?
Foreløpig tester vi Hjemboks med et begrenset antall testbrukere. Hvis du ønsker å være med på testen, kan du melde interesse HER innen 18.03.22.

Må jeg betale for Hjemboks?
Nei, det er helt gratis å bli med på testen.

Når kan jeg få Hjemboks?
Du kan forvente å få Hjemboks hjem til deg før påske, litt avhengig av hvor du bor og hva slags type bolig du bor i. Vi holder deg orientert!

Hvor lenge får jeg beholde Hjemboks?
Vi skal teste konseptet ut juni 2022, og du kan selv velge om du ønsker å beholde Hjemboks etter dette eller ikke. Vi informerer deg selvsagt om resultatene av testen, og om vi velger å videreføre Hjemboks eller ikke (men vi tror jo det, da).