Helthjems store juleguide🎁

Hadde det ikke vært deilig å gjøre unna julehandelen fra sofaen i år? Vi har gjort det litt enklere, og samlet våre beste tips og rabatter til deg.

The Body Shop

Digger du også hudpleie som IKKE er testet på dyr? Da foreslår vi at du kjøper julegave på The Body Shop i år. Vi kan anbefale den serien Vitamin Skincare Gift eller Shea Essentials Gift. Perfekt gave til en som elsker hudpleie og velvære.


Du kjenner garantert noen med skjegg som er litt vanskelig å kjøpe gave til?🧔 I så fall er det bare å klikke seg inn her: Shaving Gift eller Beard Care GiftFå 25% på et helt kjøp med koden "HELTHJEM25" å få varene levert heeeeeeeelt hjem.


*Tilbudet gjelder frem til 24.12.Tilbudet gjelder ikke allerede nedsatte varer.

Ta meg til The Body Shop

Bik Bok

Vi får aldri nok av gode loungeset, spesielt på denne tiden av året. Hva med å gi loungeset i gave til en venn eller en søster?


PS. Bik Bok har masse fine festkantrekk til jul eller nyttårsaften. Husk at det er lov å gi julegave til deg selv (eller kanskje det er fra katten din?🐈‍⬛ )Få 20% på et helt kjøp med koden "HELTHJEM20" og få varen levert heeeeeeeelt hjem.

*Tilbudet gjelder kun ordinære varer og er gyldig frem til 24.12

Ta meg til Bik Bok

Kondomeriet

Overrask partneren din med den perfekte julegaven fra Kondomeriet! Gi bort en spennende vibrerende gave, eller unn deg selv noen ekstra endorfiner i julestriden.


Få 20% på et valgfritt produkt med koden "HELTHJEM20" og få varene levert heeeeeeeelt hjem 🐇🐇


*Tilbudet gjelder kun ordinære varer og er gyldig frem til 24.12

Ta meg til Kondomeriet

FINN

De fleste av oss tar gjerne imot en brukt julegave, men bare de færreste tør faktisk å gi en. Så hvorfor ikke prøve noe nytt, kjøp en brukt julegave i år!


Sjekk ut FINN sine gavetips og få julegavene levert heeeeeeelt hjem med Fiks ferdig frakt og betaling.

Se FINNs julegavetips


Volt

Polo, halfzip, v-hals, strikkevest eller cardigan? Volt har alt i merinoulll - og hvem vil vel ikke ha merinoull i julegave?

Kjøper du alltid slips i gave?👔 Hva med å prøve sløyfe i år?


Få 20% på alt fra These Glory Days med koden "HELTHJEM" og få varene levert heeeeeeeelt hjem.


*Tilbudet er gyldig frem til 24.12 og gjelder kun merket These Glory Days.Tilbudet gjelder ikke allerede nedsatte varer.

Ta meg til Volt

Adlibris

Det er som med bøker som med mennesker – det finnes noen som er perfekt for alle. Derfor er bøker som regel den perfekte julegaven!


Adlibris tilbyr også et bredt spekter av leker, spill og hobbyprodukter. Hva med puslespill til den mellomste, eller babyleker til den aller minste?


Få 15% på hele nettbutikken med koden «Helthjem15» og få varene levert heeeelt hjem.*Gjelder ikke norske bøker utgitt i 2022, digitale bøker eller studielitteratur.

Ta meg til Adlibris

Lyko

Kjøper dere julegaver til hverandre i vennegjengen? Da har vi noen gode forslag fra Lyko.


Prikken over ién til et hvert antrekk er neglelakk. Lyko har et bredt utvalg, og et av merkene vi digger er Lyko sitt eget merke 💅

Øyenskygge er også en super vennegave. Et merke vi er spesielt glad i er Urban Decay.


Rabattkoden "15HELTHJEM" gir deg 15% på en mengde varer hos Lyko og vi leverer det heeeeeeeelt hjem.*Rabattkoden gjelder ikke alle produkter – gå inn på produktsiden for å se om ditt favorittprodukt inngår i kampanjen eller ikke. Rabattkoden kan ikke kombineres med andre kampanjer

Ta meg til Lyko


Pierre Robert

Vi kan aldri få nok av ull på denne tiden av året. Pierre Robert har ull for alle anledninger


Vi elsker blant annet denne vesten i merinoull, perfekt som gave eller til deg selv 🐑


Få 15% på et helt kjøp med koden "HELTHJEM15" å få varene levert heeeeeeeelt hjem.*Tilbudet gjelder ikke allerede nedsatte varer og er gyldig fra 05-18 desember

Ta meg til Pierre Robert

Anton Sport

Usikker på hva du skal gi til pappa/bestefar/bror? Boxershorts er en safe gave som garantert blir brukt. Akkurat nå har de 9 pk med boxere fra Bjørn Borg til 899 for medlemmer.


Eller hva med et par nye sko fra Hoka til et sporty familiemedlem? Nå får du Hoka Anacapa Low til medlemspris: 1499,- | Ikke medlem: 2499,-
Det lønner seg å være Anton Sport medlem.*Tilbudene gjelder kun for medlemmer

Ta meg til Anton Sport