Dekningsområde


Hei, du har sikkert kommet til denne siden fordi du lurer på når du også kan få sendt pakker på den enkleste måten som finnes i Norge i dag. På denne siden finner du derfor en oversikt over hvilke områder du kan sende fra.

Alle mottakere i hele landet kan motta pakker sendt med megtildeg.no, men opphenitng er foreløpig avgrenset. Vi håper å dekke din husstand for opphenting så fort som mulig.

Hvor kan jeg sende til?

Hele landet!

De fleste vil få det utlevert i postkassen/dørmatten, men ikke alle. Noen vil få beskjed om å hente på nærmeste PostNord hentested.

 Hvor kan jeg sende fra?

Opphenting i er foreløpig begrenset til enkelte geografier på Østlandet. Vi jobber kontinuerlig med å utbedre dekningen, og håper å dekke din husstand for opphenting så fort som mulig.

MERK! Det kan være enkelte husstander innen for geografiene under, som likevel kan oppleve å ikke få bestilt henting. Vi beklager dette, og jobber med saken.

 

Dekning for opphenting

Oslo og Akershus:

Oslo, Asker, Bærum, Aurskog-Høland, Enebakk, Fet, Lørenskog, Nittedal, Rælingen, Sørum, Skedsmo.

Østfold:

Askim, Eidsberg, Fredrikstad, Halden, Hobøl, Moss, Rygge, Råde, Sarpsborg, Skiptvet, Spydeberg, Trøgstad.

Hedmark og Oppland:

Lillehammer, Gjøvik, Hamar, Engerdal, Fron, Nordre Land, Søndre Land, Nordre Ringsaker, Østre Toten, Øyer, Ringebu, Rendalen, Raufoss, Sel, Stor-Elvdal, Våler, Trysil, Skarnes, Kongsvinger, Skotterud, Magnor, Bruvoll, Kirkenær, Flisa.

Buskerud:

Drammen, Lier, Røyken.

Vestfold:

Tønsberg, Larvik, Nøtterøy, Svelvik, Porsgrunn.

Hordaland:

Bergen.

Adressesjekk

Du kan sjekke om du har dekning i bestillings-skjemaet på megtildeg.no.
helthjem henter og leverer alle pakkene som er bestilt gjennom tjenesten Meg til Deg.