Ny og sikker måte å motta pakker hjem – smart pakkeboks

helthjemFor forbruker

Schibsted-eide helthjem jobber kontinuerlig med å finne nye metoder å levere pakker etter kundens behov. Nå lanserer helthjem en pilot i samarbeid med iBox – den smarte pakkeboksen, Packbox. Dette er en smart, låsbar boks som gjør at kunder kan motta pakker hjem på en sikker måte. Den soldrevne smartboksen kan enkelt åpnes og lukkes via smarttelefon.

De første Packbox er allerede montert på utvalgte adresser i Norge.

Nordmenn ønsker pakkene levert hjem på døren

Nordmenn kjøper stadig mer på nett og trenden viser at denne utviklingen vil fortsette. Kundenes behov innen netthandel endrer seg og det stilles stadig større krav til enkel levering. Flere ønsker å få pakker tilsendt hjem, samtidig at det gjøres raskt og sikkert.

«Vi vet at kunder liker å få pakken levert hjem istedenfor postkontor. Packbox vil gjøre dette enklere og den gir kunden mer kontroll i forhold til sikkerhet. helthjem skal være med på utviklingen av netthandel og derfor tester vi nå denne nye og smarte løsningen», sier Anders Angen Daglig Leder av helthjem.

Full kontroll med smarttelefon

I en travel hverdag er henting av pakker, i for eksempel butikken, tidkrevende. Med en smart og låsbar kasse er pakkelevering raskere og sikrere. Packbox har et moderne design, har åpning til brev og avis, samt en stor låsbar dør til pakker. Boksen drives av solenergi og trenger ikke strømtilkobling. Med full kontroll via en egen app på smarttelefonen kan eier gi tilgang til boksen via enten engangskoder eller som egen bruker. Det er også mulig for andre distribusjonsselskaper å ta i bruk pakkeboksen. Dette er et konsept som har gjort stor suksess i Belgia og nå satser helthjem på en lansering i Norge.

Mulighet for egen pakkeboks montert hjemme

Piloten med levering til den smarte pakkeboksen er godt i gang i det norske markedet, og vi ønsker nå å få en tilbakemelding fra deg som er interessert i et slik leveringspunkt. Packbox passer for husholdninger enkeltvis, men også for de som ønsker å dele tilgang til boksen med sine naboer.

En Packbox er stor, og kan fint deles med flere naboer.

For mer informasjon, gå inn på www.helthjem.no/smart-pakkeboks.

 

Om helthjem

helthjem distribuerer aviser, magasiner, bøker og småpakker over hele landet. helthjem er merkenavnet på nettverket av distributører som leverer produkter seks dager i uken tidlig på morgenen. I enkelte områder i sentrale strøk distribuerer vi også på søndager.

helthjem eies av Schibsted og utnytter det landsomfattende distribusjonsnettverket som er bygget på avisdistribusjon. Daglig distribuerer vi inntil 2 millioner aviser, reklamer, blader, bøker og pakker. Distribution Innovation er utviklerne bak teknologien for bruk av Packbox med helthjem levering.