5 gode tips til hjemmetreningen

Her er alt du trenger til hjemmetrening, levert rett i postkassen eller på dørmatten din med Helthjem!

Hjemmetrening - bestill på nett og få levert hjem av Helthjem
Man trenger ikke mye utstyr for å få en god trening hjemme

Det finnes en rekke leverandører på nett som kan hjelpe deg med både det rette utstyret og produktene som gir deg sommerglød og god form – og det du trenger kan du faktisk få levert i postkassen eller på dørmatten din - med Helthjem!

1. Skaff deg det rette utstyret

Du trenger ikke å rydde plass til store treningsapparater på stuegulvet for å få en god treningsøkt hjemme. Du kommer langt med et hoppetau og noen treningsstrikker, i tillegg til et par gode løpesko til en tur i friluft.

 • Det gode, gamle hoppetauet gir svært god treningseffekt – i tillegg til å være morsomt! Det gir god kondisjon, og er en fin måte å varme opp før en styrkeøkt. BLACC hoppetau, fra Sportamore, 129 kroner.
 • Push-ups er en tung, men svært effektiv øvelse som du fint kan gjøre hjemme på stuegulvet. For å få en ekstra dyp bevegelse, og dermed også bedre effekt, kan det være til hjelp med et par håndtak som dette. BLACC Push Up Grips, fra Sportamore, 199 kroner.

- Bruker du rabattkoden SPORTHJEM hos Sportamore, får du 100 kroner i avslag på kjøp over 699 kroner! Koden er gyldig frem til 13.april.

 • Det er en god grunn til at treningsstrikker har blitt stadig mer populært – de kan nemlig brukes til å trene hele kroppen, de tar nesten ingen plass og de er ingen kostbar investering. Levity fitness treningsstrikker, fra Tights.no, 149 kroner.

- Handler du for mer enn 100kr, er det fri frakt på alt fra Tights.no ut påsken.

2. Nytt treningstøy gir ny inspirasjon

Når man føler seg fin, er det lettere å gi litt ekstra under treningsøkten. Selv om det bare er deg selv du skal «pynte» deg for, føles det godt med nytt, stilig og funksjonelt treningstøy. Uansett om du skal ut på tur i nærområdet eller ha en yogatime på gjesterommet, finnes det treningstøy som kan leveres helt hjem til deg.

 • Kom deg ut og få litt frisk luft! Det er vitenskapelig bevist at stressnivået senkes av å være ute i naturen, og med en lett turbukse er du kledd for å komme i balanse utendørs. Turbukse, Peak Performance hos Sportamore, 1499 kroner.
 • Med logo i gull på brystet, er man en vinner allerede før treningen har begynt. Det er motiverende! T-skjorte, Adidas Performance, Boozt, 215,20 kroner.
 • Lyse farge og lette materialer fungerer godt om sommeren - også på treningstøyet. Håpet er lysegrønt, og det er denne også! Treningstopp, Craft, Boozt, 399 kroner

3. Rusle, gå og løp utendørs

Du trenger ikke spurte med makspuls for å få en god utendørs-økt, noen ganger passer det bedre med rask gange eller en rolig løpetur. Det viktigste er uansett at du har gode sko, så du unngår skader og overbelastning. Bestiller du fra en nettbutikk som samarbeider med Helthjem, får du de nye løpeskoene helt hjem til deg raskt og enkelt.

 • Velg en god løpesko med demping, som denne fra Adidas. Den har god lufting, sitter som et skudd og ser kul ut. Vinn, vinn, vinn! Adidas UltraBoost, Sportamore, 1825 kroner
 • Disse retroinspirerte løpeskoene fra Nike er så kule at de ikke nødvendigvis blir brukt bare til trening … Men skal du trene i dem får du en lett og komfortabel sko som sitter godt på foten. Nike Air Heights, Sportamore, 849 kroner

4. Bestill smart mat og kosttilskudd hjem

Uten mat og drikke, duger helten ikke – og kanskje kan helten ha nytte av kosttilskudd også? Helthjem samarbeider med Morgenlevering, og sikrer at du får både grovbrød og nypresset juice levert før du har stått opp. Også vitaminer, kosttilskudd, proteinpulver og barer er å finne i flere av nettbutikkene som bruker Helthjem til frakt.

5. Husk å bestille det du trenger til kroppspleie

Etter en god løpetur eller treningstime, er det ekstra godt å unne seg noen gode produkter for kropp og ansikt. Helthjem samarbeider med flere av de aller største aktørene innen velværeprodukter, så du kan få alt du trenger levert hjem.

 • Når man er varm og svett etter å ha gitt alt, er det himmelsk å spraye en god facemist i ansiktet. Også foran PC-skjermen på hjemmekontoret kan du gjerne unne deg en runde med denne, for å i huden litt ekstra fuktighet. Face Mist, fuktighetsgivende ansiktsspray, MakeUpMekka, 60 kroner.
 • Det må være lov til å pynte seg litt med en utjevnende og lett foundation selv om man ikke nødvendigvis skal i store samlinger! Denne gir et silkeglatt uttrykk, og føles lett på huden. Soft Dewy Hydrating Foundation, MakeUpMekka, 149 kroner.
 • Denne lette og deilige bodylotionen finnes på mange baderomshyller landet over. Den trekker lett inn i huden og lukter friskt og rent. Biotherm Lait Rituals body milk, Lyko, 209 kroner.
 • Rituals har blitt svært populært i Norge, og tilbyr produkter til både ham og henne. Denne blir nok en favoritt på badehyllen.Rituals Foaming Shower Gel Sport, Lyko, 95 kroner

- Bruk rabattkoden 15helthjem hos Lyko, for å få 15% rabatt på kjøpet ditt! Kan ikke kombineres med andre rabatter, og noen unntak gjelder.

Dele på