Helthjem med fullt fokus på hjemlevering

I tråd med helsemyndighetenes anbefalinger, sikrer Helthjem at pakkene kommer enkelt hjem til deg.

- I en tid hvor varelevering er helt essensielt for å få både hverdagen og samfunnet til å gå rundt, lover vi å gjøre alt vi kan for å sikre at både pakker, Morgenlevering og aviser kommer trygt frem, uten at du trenger å møte noen, sier Anders Lunde Angen, daglig leder i Helthjem Netthandel.

Se video fra Helthjem-produksjonen her

Logistikkselskapet merker godt at «hele landet» nå sitter innendørs og gjerne vil ha varene levert på døren. Pakker fra nettbutikker, fristende matvarer fra Morgenlevering og aviser med siste nytt, lander fortsatt på dørmatter og i postkasser over hele Norge.

Det er med andre ord ingen grunn til å avbestille vårgarderoben fra nettbutikken, vaske håret med oppvaskmiddel eller spise tørr kneip – Helthjem er i normal drift.

HOLDER HJULENE I GANG: De mer enn 3500 budene i Helthjem bidrar til å holde samfunnet i gang i disse spesielle tider. Foto: Manus

- Vi opprettholder vårt tilbud, og har mange hverdagshelter i full sving. Vi kjører ut og leverer alle de viktige – og mindre viktige – tingene som folk trenger for å opprettholde en form for normalitet i en unormal tid, sier Lunde Angen.

Helthjem sikrer levering av pakker og bestillinger fra en rekke av de største nettbutikkene. I tillegg fungerer de som frakt- og logistikkpartner for SVOSJ – den nye, norske abonnementstjenesten for frakt.

Her kan du se hvilke nettbutikker som tilbyr frakt med Helthjem

Ekstra smitteverntiltak

- Alle ansatte har vist en enorm evne til å omstille seg raskt. Det at vi snur oss rundt og får til endringer for å sikre at aviser og pakker kommer hjem til kundene mest mulig normalt, gjør meg stolt, sier Lunde Angen.

INGEN FYSISK KONTAKT: Pakkene leveres av Helthjem sine bud, uten at du trenger å signere fysisk. Enkelt og genialt. Foto: Manus

Tiltakene som er iverksatt er en videreføring av de gode rutinene Helthjem allerede hadde, nemlig godt renhold og bud som leverer uten at du fysisk må ta imot pakken.

- Folkehelseinstituttet anser ikke pakker eller emballasje som sannsynlige smittekilder. Likevel har vi gjort en rekke konkrete tiltak, som økt renhold, installering av Antibac og minimering av menneskelig kontakt, forteller daglig leder.

Å holde god avstand til andre blir løftet frem som en av de viktigste tingene man kan bidra med i den nasjonale dugnaden som pågår. Det at du kan få pakken din levert på dørmatten eller i postkassen, uten at du må møte budet fysisk for å signere, gjør det enklere å opprettholde anbefalingen fra myndighetene.

Helthjem følger anbefalingene til norske helsemyndigheter i forhold til koronaviruset.

Stolte medarbeidere

Helthjem har over 3500 bud og medarbeidere som står på gjennom natten for at kundene skal få pakkene sine. At de nå bidrar til å holde hjulene i gang, oppleves som givende for de ansatte, forteller Lunde Angen.

- Vi vet at de som jobber i Helthjem er glade for å kunne levere frokost fra Morgenlevering, rykende ferske aviser, kjolen fra Boozt eller mormors hjemmestrikkede sokker til en frossen og fattig student, avslutter han.

VIKTIG JOBB. Roger Halebæk jobber som Helthjem-sjåfør og sikrer at varene fraktes ut til ulike budsentraler. Foto: Manus.

Dele på