Nå får du enkel hjemlevering med H&M

H&M satser for fullt på hjemlevering og skal fremover benytte seg av Helthjem.Helthjem har inngått en avtale med H&MGroup og nå kan du få klær, sko og annet du bestiller fra nettbutikken levert hjem til deg.

– Dette gleder vi oss til. Hjemlevering er svært etterspurt når man handler på nett, og med vår enkle levering ønsker vi forsterke forholdet H&M har til kundene sine, sier daglig leder i Helthjem Netthandel, Anders Lunde Angen.

Unik levering
Helthjem har allerede har kjente navn som Cubus, Telia og Power på kundelisten, og nå er de klare på at H&M kan tilby noe helt unikt til kundene med Helthjem.

– Vi leverer raskt og enkelt hjem uten at kundene trenger å møte noen i døren eller være hjemme til et spesielt tidspunkt. Det er bare å gå ut i postkassen eller på dørmatten - før frokost - så ligger pakken klar til deg. Enkelt og greit, sier Angen.

Vekstbedrift
Helthjem opplever sterk vekst og det er en stadig økende etterspørsel for dør- og postkasseleveringer, og har i år hatt en vekst på 160 prosent, kontra fjoråret. I 2020 er det forventet at det vil bli levert over 85 millioner pakker i Norge, viser ferske tall fra Virke. Helthjems salgssjef merker etterspørselen i markedet.

– Det er stort trykk rundt Helthjems tjenester nå og vi har sterk vekst sammenlignet med fjoråret. Med H&M på laget nå ser vi frem til å utvikle oss videre sammen med kundene våre, forteller salgssjef Daniel Kongstvedt.

Med en hektisk netthandelstid i horisonten, er Helthjem klare på hva som er deres fokusområde:

– Vi skal gjøre alt vi kan for at en hektisk handlehverdag skal bli litt enklere for folk, sier Kongstvedt.

Dele på