Nominert til “Årets Stjerneskudd”: - Det har vært beintøft!

Tights.no ble topp tre i kåringen “Årets Stjerneskudd” under netthandelsmessen «LOAD», på Fornebu torsdag kveld. Nå retter gjengen øynene mot nye mål.

Per William Frøisland
Per William Frøisland: Rask levering en del av suksessoppskriften. Foto: Netthandelsgruppen

- Det er fantastisk å bli topp tre i denne kåringen. Vi er stolte av arbeidet vi har lagt ned de siste årene, og vi synes det er stas å bli verdsatt på denne måten, sier daglig leder i Netthandelsgruppen, Per William Frøisland.

Juryen hadde i forkant av messen skalert ned fra 40 til tre bedrifter. Igjen sto Tights.no, Urban og Ride Store, der vinneren ble Urban.

- Det har vært en fantastisk reise. På kort tid har vi bygget opp Tights.no til å være en markant aktør i markedet, sier Frøisland.

Netthandelsgruppen, som er paraplyen Tights.no og Comfyballs.no går under, har hatt en rakettkarriere.

- Det har vært beintøff jobbing i en vanskelig bransje. Vi satt med tomme hender en uke før Black Friday i 2014. Da skrapte vi sammen de produktene vi kunne selge, og aktiverte tights.no en uke senere. Black Friday ble en umiddelbar suksess og vi omsatte for 30 000 kroner samme kveld, sier han.

Suksessoppskriften

Netthandelsgruppen omsatte i fjor for hele 85 millioner kroner (eks. mva.). Frøisland lister opp suksessformelen slik:

Rask levering

  - Vi har hatt stort fokus på å levere raskt. Vi benytter oss av helthjem som leverandør av pakkene våre, og kundene elsker hvor raskt det går. Kunder har skrevet til oss “Sykt at dere klarer å levere på ti timer”, og dette har gitt oss et fortrinn i markedet.

  Mobilfokus

   - Vi ønsker å tenke annerledes, og har siden oppstart hatt «Mobile first» som fokus. Desktop og pad har blitt nedprioritert, og det at vi tidlig fokuserte på en god mobilopplevelse var alfa og omega for oss.

   Helhetlig prioritering

    - Vi ønsker ikke bare ha klær, men fokusere på hele opplevelsen. For eksempel selger vi veldig mye bakevarer, sauser og krydder - for å nevne noe. Vi ønsker å bidra på flere fronter, og her går kosthold og trening hånd i hånd.

    Høyteknologi

     - Vi ønsker å snakke direkte med kunden gjennom nettsiden. Det går ingen dager uten at vi får direkte tilbakemeldinger. Vi har egen fotograf, eget fotostudio og forsøker hele tiden å flytte grensesnittet for hva vi kan få til på nettsiden vår.

     Nå gleder Frøisland seg til fremtiden for Netthandelsgruppen

     - Vi skal ta med oss de gode opplevelsene fra LOAD-messen og kjøre på videre!

     Dele på