Stadig fler sender pakker hjemmefra

Sending fra dør til dør er enklere enn noen gang. Alt du trenger å gjøre, er å bestille på helthjem.no, skrive en kode på pakken og legge den ut før du legger deg. Så vil budet hente og levere den.

Stadig flere velger å sende pakkene sine med Helthjem. Nå er det enklere enn noen gang å sende bursdagsgaven til mormor, eller få tilsendt den boken hun har anbefalt deg så lenge. Det beste av alt: Ingen av dere trenger å gå lenger enn til postkassen.

– Vi har holdt på med hjemlevering lenge, og ettersom det er ryggraden i vår virksomhet har vi et effektivt og veletablert system på plass. Derfor kan vi tilby kundene våre enkel, rimelig og effektiv levering, sier Markedsdirektør i Helthjem, André Braathen.

Enklere blir det ikke
Alt du trenger å gjøre når du vil sende bursdagsgaven til bestemor eller det du har solgt på Finn, er å bestille på helthjem.no, skrive en kode på pakken og legge den ut før du legger deg. Så vil budet hente og levere den på dørmatten hennes. Alt man trenger å gjøre, er å åpne døren og plukke den opp.

Slik sender du pakkene dine fra hjem til hjem:

Når du har bestilt henting på Helthjems hjemmesider mottar du en kode som du skriver på pakken. Du trenger ikke å skrive navnet eller adressen til mottaker.

Legg pakken ut innen kl. 23 – du vil få beskjed om hvorvidt du skal legge pakken i postkassen eller på dørmatten.

Budet henter pakken i løpet av natten, og sørger for at den kommer fram til mottaker.

  Pakkene du sender kan være på størrelse med en stor postkasse, og kan veie opptil fem kilo. Prisen er uansett den samme. Hvis forsendelsen overstiger vekt- eller størrelsesmålene, kan du levere den på et av Helthjems mange innleveringssteder. Forsikring er også inkludert i alle forsendelser: Mindre pakker er forsikret opp til 2500 kroner, og større pakker er forsikret opp til 10 000 kroner. Du kan også spore pakken hele veien fra dør til dør, slik at du har full kontroll på forsendelsen.

  På høy tid
  Tallenes tale er klar – Helthjem fylte tydelig et tomrom da de begynte med hjem-til-hjem-leveranser. Bare i 2019 vokste tjenesten med 2000 prosent, og det ser ikke ut til at etterspørselen vil slutte å øke med det første.

  – Det var nok på høy tid med en oppdatering av leveringstjenester, sier André Braathen. – Folk har dårligere tid nå enn tidligere, og har de siste 10–15 årene blitt vant til at både samfunnet som helhet – og andre tjenester – går mye raskere enn før. Da må selv tradisjonelle tjenester som pakkeleveranser oppdateres for å holde tritt, slik at folk ikke må bruke mer tid enn nødvendig, avslutter han.

  Les mer og send pakke her ->

  Dele på