Ti gode grunner til å handle på nett

Når Helthjem leverer raskt og effektivt helt til døren din, kan du velge godstolen over stress og smittevern.

Nordmenn har fått et langt mer positivt forhold til netthandel de siste årene. Om det var gode grunner til å velge netthandel fra før, gjelder det desto mer i 2020. For å verne om våre kjære og i håpet om en mest mulig normal juletid, er det en glimrende måte å bidra til den storstilte dugnaden. Her er ti raske grunner til å handle hjemmefra:

1: Du handler komfortabelt

  Unngå kø og kulde, avstander og bæreposer, men sett deg godt til rette i sofaen med en komfortabel joggedress fra Cubus, varm drikke fra Netthandelsgruppen og egenvalgt musikk, mens du klikker deg gjennom gaver til hele familien, og nyter en god natts søvn på puten fra Kid mens varene finner veien til dørmatta di.

  2: Du slipper å bekymre deg over smitte

   Som om ikke trange butikker og kø er ille nok til vanlig, kreves det ekstra denne julen å holde avstand til andre kunder, bruke munnbind og holde god håndhygiene. Men smittefaren er minimal fra PC-en din og ved noen enkle tastetrykk kan du få alt fra juleskjorten til kosebamsen hjem på døren din fra nettbutikker som Boozt.com, Bik Bok og Dressmann.

   3: Du kan planlegge hverdagen enklere

   Nå trenger du ikke klemme inn handleturer mellom jobb og middag, eller mens barna er på fotballtrening og danseøvelse. Gjør deg heller ferdig i ro og mak med stuekos etter at de har lagt seg og har du glemt noe til barnas trening kan du kjøpe det på Sportamore eller Get Inspired.

   4: Du har langt bedre utvalg

   Butikker over hele landet er et tasteklikk unna. Unngå å løpe rundt på senteret for å finne hvor de har den beste hårtangen, mobiltelefonen eller ullsokkene, når dette er en enkel jobb i nettleseren og kan kjøpes enkelt fra steder som iDeal of Sweden og Woolland.

   5: Du unngår stress før jul

    Alt fra julegaver og julepynt til julebakst finner du nå enkelt på nett, og med Helthjems effektive hjemlevering, trenger du ikke bekymre deg for hvordan du skal rekke å handle inn alt. Hos Cacas kan du få det du trenger av ingredienser for å lage alt fra cupkakes og muffins til pepperkakehus, levert hjem til deg.

    6: Du kan lære av andres erfaringer

     Vil du være sikker på at den nye støvsugeren eller hudkremen er like flott som butikken påstår? På nett har du rask tilgang til et hav av tester og kundeerfaringer. Det er en lettvint måte å sikre at du får valuta for pengene, og kan du kan få levert kosmetikk hjem til deg med både Lyko, Vita, Kicks, Make up Mekka, Goodiebox, The Body Shop og Lush. De gode valgene er mange!

     7: Du finner de beste prisene

      Hvorfor betale mer for samme produkt? Gode prisguider som Prisjakt hjelper deg å finne ut hvor det lønner seg å handle, og på nett holder du deg oppdatert på alle de siste tilbudene som hjelper deg å spare.

      8: Du kan sammenligne med bruktvarer

       Ikke bare hjelper du miljøet ved å kjøpe brukt, men du kan ofte finne julegavene mye rimeligere der, i like god stand som nye. På sider som Finn, Tise eller Bookis kan du finne du alt fra Nintendo Switch til brettspill og bøker til halv pris og enda billigere.

       9:
       Du sparer tid

        Det er ikke bare lommeboka som kan sette pris på at du gjør handelen ferdig på nett, men også kalenderen din. Mindre tid i butikker betyr mer tid til det du setter mest pris på, som familie, venner eller en god bok på dørmatta fra AdLibris, Haugen Bok eller Norli.

        10: Du trenger ikke bære rundt på tunge handleposer

         Spar deg selv svette, lavt blodsukker og bekymring over at handleposer på avveie rammer med kunder og varer i butikkhyllene. Helthjems bud leverer alt kontaktløst hjemme hos deg før frokost, også i helgene.

         Her finner du en liste av butikker som tilbyr Helthjems eksklusive hjemlevering. Hvorfor ikke gjøre unna julehandelen nå, slik at desember i år kan bli en avslappende måned, dedikert til de gode opplevelsene?

         Dele på