Alt du trenger til hjemmespa – levert på døra med Helthjem

Kjenner du at huden er vintergusten og tørr? Hos Lyko kan du velge mellom utallige produkter av makeup, hudpleie og velvære og få produktene rett hjem på dørmatta.

HJEMMESPA: Få det du trenger fra Lyko levert hjem. Foto: Schibsted Partnerstudio
HJEMMESPA: Få det du trenger fra Lyko levert hjem. Foto: Schibsted Partnerstudio

Ved hjelp av gode produkter og riktig pleie kan huden din bli sunn og full av fuktighet og glow. Det er i hvert fall sånn jeg ønsker at huden min skal føles og se ut på denne tørre årstiden, sier skjønnhetsredaktør for Lyko, Krizz Lowélion.

Beskytte og berolige

Skjønnhetsredaktøren har en helt klar formening om hva som skal til for å redde tørr vinterhud. – Akkurat som vi bruker ekstra høy SPF-beskyttelse for huden om sommeren må hudpleierutinen tilpasses for å håndtere kulden. Huden må beskyttes og beroliges.

LEVERING: André Braathen i Helthjem. Foto: Helthjem/Manus
LEVERING: André Braathen i Helthjem. Foto: Helthjem/Manus

– Kundene våre setter også stor pris på rask og enkel levering hjem i postkassen eller på dørmatten i hele Norge. Dette sørger vår partner Helthjem for, fortsetter Lowélion.

Få det levert Helthjem

Når du har funnet det du skal ha blir varene dine pakket inn, sendt avgårde og leveres enten i postkassen eller på dørmatten med Helthjem. Enklere blir det ikke.

– Du kan altså sitte i din egen stue, finne det du trenger hos Lyko, og innen få dager er varene hjemme hos deg. Du får beskjed når pakken har ankommet, og du slipper å måtte være hjemme for å ta imot pakken, sier André Braathen i Helthjem.

Her er noen superenkle triks for en herlig vinterglød:

1. drikk vann

– Det første tipset er kanskje litt kjedelig, men det er enkelt og gratis. Gi huden fuktighet innenfra ved å drikke vann, kanskje med litt frisk sitron, agurk eller mynte i. Dette er ikke bare bra for huden din, det er også bra for alle kroppens systemer, sier Krizz.

- Vannflakse, Mai Stockholm, 399 kroner.

2. peeling

  – Tørr og flassende hud er noe de fleste av oss sliter med så snart det blir tørt ute. Og når det er varmt er det svett og fet hud som plager oss. Dette er et resultat av at fuktigheten kontinuerlig suges ut av huden og lipidbarrieren i huden forstyrres, fortsetter hun.

  Rengjør gamle, tørre hudceller med en mild peeling minst én gang i uken. Da blir det lettere for serum og oljer å trenge gjennom huden og bidra til å holde den myk og smidig.

  - Exfoliating Face Scrub, Camilla Pihl Cosmetics, 249 kroner.

  - Triple Microdermabrasion Face Polish, Exuviance, 549 kroner.

  - Alpha Beta Universal Daily Peel, Dr Dennis Gross, 995 kroner.

  ANSIKTSMASKE: Få alt du trenger fra Lyko levert hjem. Foto: Schibsted Partnerstudio
  ANSIKTSMASKE: Få alt du trenger fra Lyko levert hjem. Foto: Schibsted Partnerstudio

  3. Fuktighet

   Det er lurt å bruke en hudkrem med mer fett enn fukt i på vinteren. Fettet i kremen smører huden, og bidrar til å bevare vår naturlige fuktighet på innsiden, forteller Krizz.

   - Facial Moisturizing Lotion, CeraVe, 139 kroner.

   - Truth C-Rush Brightening Gel Creme, Ole Henriksen, 599 kroner.

   - Niactil 4%, Elixir Cosmeceuticals, 980 kroner.

   4. Trening

    – Kanskje et litt tilfeldig tips i hudpleie-sammenheng, men det er den enkleste måten å få sunn glød på. Endorfiner er ingen spøk. Slaggstoffer flyttes, blodet sirkulerer og svette kan faktisk også se ut som en fantastisk glød, sier Krizz.

    5. Selvbruning

     – Selv om vi ikke har sett solen på flere uker, kanskje måneder, kan vi faktisk likevel se ut som om vi har det. Faktisk er det sånn at en fin, solkysset brunfarge gjør underverker for både hud og selvtillit - midt på vinteren, sier skjønnhetsredaktøren.

     - Bronze Self-Tanning Dry Mist, Loreal Paris, 139 kroner.

     - Self Tan drops Face, Glöd Sophie Elise, 299 kroner.

     - Startkit, Tanrevel, 795 kroner.

     6. Fake it!

      – Ja, selvfølgelig: Hei, sminke! Så takknemlig for at du finnes i disse mørke tider. Her kan du fake gløden din så mye du vil. Du kan fake friske, rødmende kinn hvis du ikke orker å trene, du kan fake en dag på stranden hvis du ikke orker selvbruning, og du kan fake en glød som er synlig fra månen! «Fake it till you make it» har alltid vært min livsfilosofi, og bra sminke gjør dette mulig. Takk for det, sier Krizz.

      - Bahama Mama Bronzer, the Balm, 195 kroner.

      - Glow Primer & Liquid Highlighter, Camilla Pihl Cosmetics, 299 kroner.

      - Iconic Glow Cheek Duo, Nars, 445 kroner.


      Se hvor enkelt du får produktene fra Lyko levert med Helthjem:

      Dele på