Stressfri julehandel

Full kalender frem mot jul? Her er tipsene som gjør at du kan bruke mindre tid i trange prøverom og stressende butikker, og mer tid på å endelig kunne være sosial igjen!


Full kalender frem mot jul? Her er tipsene som gjør at du kan bruke mindre tid i trange prøverom og stressende butikker, og mer tid på å endelig kunne være sosial igjen!

Tre timer til julebordet med jentene og kjolen du hadde tenkt skulle sitte som et skudd passer ikke – og strømpebuksen har selvfølgelig raknet. Hårføneren din er kaputt og siste rest av den luksuriøse ansiktskremen din har samboeren din brukt på de tørre albuene sine.

To dager igjen til julaften og du står svett og på gråten i kø for å betale for julegaver som du ikke har lyst til å gi bort, og som mottakeren ikke ønsker seg. Den perfekte gaven til kjæresten ble ikke så perfekt likevel, for du måtte bare kjøpe noe i full fart og nå er du ikke sikker på om den dumme genseren i det hele tatt passer. Høres det kjent ut? Det trenger ikke bli sånn!

Veien til en mindre stressende og mye chillere høst og førjulstid er nemlig ganske enkel – her får du tipsene som sikrer deg mer kos enn mas i tiden som kommer!


Nettshopping og julegaver – helt flex

Nettbutikker er alltid åpne, så du kan klikke hjem den perfekte gaven til kjæresten når som helst. Det betyr at du slipper å stå i butikken og klø deg i hodet mens du prøver å huske hva det var du tenkte ville være en fet gave, du kan faktisk bestille den med én gang du tenker tanken.

Liker du å handle brukt, kan du sikre deg den perfekte vintagekjolen til julebordet når den dukker opp på FINN eller Tise, så henger den klar til fest i desember. Jo nærmere festsesongen vi kommer, jo større kamp blir det om de fineste plaggene, så det kan være smart å være tidlig ute.

Se hvilke nettbutikker som leverer med Helthjem, så du vet hvor du skal klikke deg inn for å handle i ro og mak.


Helt fornuftig

Det nærmer seg Black Week og førjulssalg, og her er det både penger og stress å spare. I stedet for å kjempe deg frem i en overfylt butikk, for å rive og slite i den siste trenchcoaten på stativet, kan du sette deg rolig tilbake i sofaen og bestille den levert hjem til deg.

Det kan også være en idé å sjekke om den perfekte kjærestegaven er å få kjøpt brukt på FINN – særlig om du er på jakt etter limited editions, designervarer eller andre ting som du ikke nødvendigvis finner på kjøpesenteret i julerushet.


Helt enkelt - Helthjem

Når du har fylt den digitale handlekurven din, skal du bare ta et enkelt valg for å sikre null stress, joggedress: Velg levering med Helthjem. Da får du varene dine levert til dørmatten, postkassen eller et utleveringssted i nærheten. Kjøper eller selger du brukte skatter gjennom FINN, kan du også sende og få dem levert med Helthjem.

Du slipper lange, kjipe køer for å få hentet pakken din, og du slipper å sitte hjemme hele dagen for å vente på at budet skal komme. Enkelt og greit.

Sjekk ut nettbutikker som leverer enkelt hjem, med Helthjem.Dele på