Helthjem gjør gjenbruk lekende lett

Innholdsmarkedsføring

Gjenbruk er mer trendy enn noen gang. Takket være Helthjem har det også blitt lekende lett: Du får dine «nye» skatter levert på dørmatten.

Med økt bevissthet om at gjenbruk er viktig for klimaet vårt, er ikke lenger gjenbruk og vintage forbeholdt mindretallet av oss. Heldigvis finnes det nå en rekke butikker og tjenester som gjør det enkelt å bytte, kjøpe og selge brukte klær, mens Helthjem står for leveringen.

Ny garderobe fra Tise

Gjenbruksappen Tise har som mål å gjøre det enklest mulig å kjøpe og selge brukte klær – og samarbeidet mellom Helthjem og Tise gjorde en allerede smart løsning enda smartere.

Nå som Helthjem er med på laget, kan du i prinsippet skifte ut hele garderoben din uten å gå hjemmefra. Se video om hvor enkelt det er å selge og sende varer på Tise.

Slik kan du spare mye tid, penger og skapplass når du først får ånden over deg og setter i gang med å rydde ut av skuffer og skap. I tillegg gjør du planeten en kjempetjeneste når du begrenser innkjøp av nye klær.

Når du har lastet ned Tise, er det bare å velge en kategori og scrolle i vei. Når du finner noe du liker, klikker du på annonsen og gir et bud. Budet inkluderer hjemlevering, slik at Helthjem henter klærne dine hos selgeren, og leverer dem hjem til deg.

- Det å finne samarbeidspartnere som vil være med på å gjøre det lettere for norske forbrukere å ta gode klimavalg, gjør oss alltid ekstra glade. Vårt samarbeid med Tise er et godt eksempel, sier produkteier i Helthjem, Anne-Stine Talseth.

Anne-Stine Taalseth
ENKELT: Anne-Stine Taalset, produkteier i Helthjem, jobber med å gjøre det enklere å sende pakker hjemmefra.

Gi bort klærne

Hvis du – som de fleste nordmenn – har for mange plagg i klesskapet, kan det bli en påkjenning bare å legge ut alt for salg. Da kan du bestille poser for donasjon av klær helt gratis hos Røde Kors, så henter Helthjem posene hos deg, og sørger for at de gamle skattene dine havner hos noen som virkelig vil sette pris på dem.

- Et av Helthjems mål er å gjøre det enklere for folk å donere tøy, og samarbeidet med Røde Kors er svært viktig, sier Talseth.

Kvittet deg med for mye?

Om vårrengjøringsånden tok overhånd, og du plutselig står der uten klær til hagefesten, finnes det en enkel løsning: Med Fjong kan du leie klær til alle typer anledninger.

Tidligere var deres mest populære tjeneste utleie av antrekk til spesielle anledninger, men i det siste har de sett en sterk dreining mot hverdagsklær gjennom klesabonnementet sitt. Det fungerer som en slags streamingtjeneste for klær, der du har et visst antall plagg til en hver tid mot en månedssum.

Dele på