Helthjem med sømløs levering for Boozt.com

Nå kan du få klærne du bestiller fra Boozt.com levert hjem på døren med Helthjem.

Publisert: 6. september 2019

Nå får snart kundene til Boozt.com bestillingene sine levert nesten helt inn i klesskapet, når Helthjem tar over leveransen av bestillinger fra nettbutikken. Med et solid og godt etablert distribusjonsnettverk i ryggen, får de ansvaret for å levere nettbestillingene som hver dag går ut til norske kunder. André Braathen, Markeds- og kommunikasjonsdirektør i Helthjem, gleder seg til å sørge for at klær, sko, vesker og maskara finner veien helt hjem til kundene.

– Det er helt rått at vi nå skal sørge for at kundene til Boozt.com får varene sine levert hjem. Å få jobbe med en så solid og respektert netthandelsaktør er definitivt veldig gøy for oss. Vi ser frem til å kunne gi vårt bidrag til å gjøre den totale kundeopplevelsen til norsk netthandels aller beste, sier han.

Helt fra oppstarten i 2009 har Boozt.com hatt stor suksess med konseptet som gir norske kunder tilgang til et bredt utvalg motenyheter, skjønnhetsprodukter og designervarer på nett. Nettbutikken tilbyr i dag over 600 skandinaviske og internasjonale motemerker, og har etablert seg som en sterk leverandør av produkter til både klesskap, baderomshylle og hjemmeinnredning. Daglig leder i Boozt, Hermann Haraldsson er fornøyd med det nye fraktsamarbeidet med Helthjem.

Hermann Haraldsson, daglig leder Boozt.com
GOD OPPLEVELSE: Daglig leder i Boozt.com, Hermann Haraldsson, er opptatt av at kundene skal ha en god opplevelse fra varen er bestilt, helt til den er levert.

– Våre kunder skal ha en god opplevelse helt fra de bestiller varen på nettsiden, til varen er levert. Samarbeidet med Helthjem betyr at vi hever servicenivået ved å etterkomme kunders ønske om å få varer levert hjem, raskt . Vi er glade for å kunne tilby Boozt.com sine kunder det lille ekstra også på leveringen, sier han.

Det nye samarbeidet innebærer at det går raskere fra kunden legger inn sin ordre, til Helthjem leverer bestillingen direkte på dørmatten eller i postkassen. Kundene slipper i de aller fleste tilfeller å ta turen innom postkontoret eller post i butikk for å hente nettkuppene sine.

Dele på