Hjemmetid er også hjemmekos

Innholdsmarkedsføring

Det finnes alltid en anledning til å finne roen og komme i balanse. Med hjemmekontor eller ferie har vi mer tid til å reflektere over hva som er viktig for oss, og mange tilbringer etterlengtet tid sammen med familien og kjæresten, men også alenetid kan nytes.

Om du ønsker å skape rom for avslapning og glede, får du alt du trenger av skjønnhets- og velværeprodukter levert hjem til deg. Helthjem leverer for flere av de største og mest populære nettbutikkene innen alt fra mote og skjønnhet til bøker og elektronikk.

Hjemmespa - det du trenger levert med Helthjem
Hjemmetid er også hjemmekos, få det du trenger levert hjem med Helthjem

Her er deres 5 beste tips til å gjøre det litt ekstra hjemmekoselig:

1. For å sette stemningen, kan du gjerne tenne et duftlys med en behagelig lukt. Det er en enkel måte å skille mellom hjemmekontor og fritid. Tenn lyset når du har satt mobilen på lydløs – nå kan du senke skuldrene. Hos Lyko finner du et stort utvalg duftlys og duftsprayer, så du er sikker på på å finne en lukt som både du og kjæresten din liker. Hva med duftlyset Crisp Champagne fra Voluspa for å feire hverdagen? Du får det levert hjem med Helthjem. Duftlys fra Voluspa hos Lyko, Bourbon Vanille Decorative Tin Candle, 299 kroner.

2. Med hverdagsmas, er det lett å få høye skuldre og la seg stresse. Mye å gjøre og høyt press kan sette seg i nakke og rygg og gi søvnløse netter. En massasje blir tatt imot med glede av de aller fleste, og en god massasjeolje kan gi en ekstra god opplevelse for den som er så heldig å få massasje. I tillegg til å løse opp støle muskler, kan en god olje også brukes mot tørr hud og som en redning for slitte hårtupper. Bestiller du en flaske massasjeolje fra Vita, får du den levert uten å måtte gå i butikken, og uten å måtte møte noen. Pukka Castor massasjeolje hos Vita, 199 kroner.

3. Deilig hudpleie gir overskudd og glede, og en ansiktsmaske er en rimelig og morsom måte å gi deg selv – og kjæresten – en ekstra piff. Å se et friskt og opplagt ansikt i speilet kan gjøre dagen bedre, og en god ansiktsmaske kan være akkurat det dere behøver for å få det lille løftet dere trenger. Det finnes masker for alle hudtyper og behov, og de koster ikke all verden heller – perfekt når man gjerne vil ha god kontroll på utgiftene. Hos The Body Shop kan du for eksempel få to deilige C-vitaminmasker for en hundrelapp. Ansiktsmaske fra The Body Shop, for 96 kroner.

4. Ettervekst som vokser vilt og hemningsløst har blitt en hodepine for mange den siste tiden. Det finnes heldigvis produkter som kan brukes hjemme, og som kan gi de blanke, fine lokkene som frisøren vanligvis hjelper deg med. Både Vita og Lyko har et stort utvalg av hårfarger, og du kan bestille alt fra permanent hårfarge, glansvask, utstyr til striping og mer midlertidige løsninger som spray som dekker grått hår og ettervekst.

5. En kropp som er i balanse, starter med føtter som er myke og friske – derfor er det vel verdt å investere litt tid i å pleie føttene dine. Er du riktig raus, spanderer du en god fotmassasje på kjæresten din, eller dere kan sitte side om side med hvert deres fotbad, og strømme favorittserien deres. Det blir sommer i år også, og tenk så deilig det blir å møte sandalsesongen med freshe, velstelte føtter! Hos Vita får du alt du trenger for å pleie alt fra topp til – nettopp! –tå. Og du får det levert helt hjem. Baby Foot fotpeeling hos Vita, 259 kroner.

Dele på