Send pakker på 1-2-3

Har du solgt noe på nett, eller skal sende en gave til noen du bryr deg om? Med Helthjem sender du det raskt og enkelt hjemmefra.

Skal du sende en pakke hjemmefra kan det virke som en utfordrende og tidkrevende oppgave. Vanligvis må du bruke en spesiell emballasje, skrive ut en hentelapp, og stå i kø på postkontoret. Med Helthjem er det derimot mer lettvint enn noen gang å sende noe hjemmefra. Enten du har solgt noe brukt på Finn.no eller Tise, skal sende en gave, eller kanskje du har funnet noe som noen har mistet, kan du følge de tre stegene under for å sende det enkelt med Helthjem!

1. Pakk inn det du skal sende

  Du trenger ikke å kjøpe ny emballasje for å sende noe med oss. For å spare miljøet og lommeboka, kan du gjenbruke emballasje du har liggende hjemme fra før. Bruk en gammel pappeske du har liggende, eller surr det du skal sende inn i gamle plastposer og teip godt sammen. Skal du sende noe som lett kan knuse eller gå i stykker, er det viktig at du pakker det godt inn. Gjenbruk gamle aviser som du ellers hadde kastet, så hjelper du også miljøet!

  Foto: Synne Knutsen

  2. Bestill henting

   Når du har pakket inn det du skal sende, går du inn på www.helthjem.no og bestiller opphenting av pakken ved å registrere navn, adresse og mobilnummer for avsender og mottaker. Deretter mottar du en bestillingsbekreftelse på mail med en hentekode. Denne koden skriver du stort og tydelig rett på pakken, og trenger dermed ikke å tenke på å måtte skrive ut en hentelapp.

   Foto: Synne Knutsen

   3. Legg pakken på dørmatten eller i postkassen

    Når det er tid for å sende pakken forteller vi deg om du skal legge den på dørmatten din eller i postkassen. Legg pakken ut før kl. 23 og så henter vi den og leverer den til mottaker på ekspresstid. Enklere blir det ikke!

    Foto: Synne Knutsen    Skal du sende en stor pakke?

    Hvis du skal sende en pakke som er tyngre enn fem kilo eller større enn en postkasse, kan du fortsatt bestille frakten gjennom oss, men du må levere den på nærmeste PostNord-innleveringssted. Da får du tilsendt en etikett på mail som må printes ut og festes på pakken.

    P.S: Visste du at alt du sender med Helthjem er forsikret? Vi erstatter verdien av pakken opp til 2.500 kroner for små pakker, og opptil 10.000 kroner for store og ekstra store pakker.

    Dele på