Send Tise-pakker fra eget hjem

Innholdsmarkedsføring

Tise er Norges største tjeneste for kjøp og salg av brukte klær. Nå slår de seg sammen med Helthjem for å gi kundene sine en enda bedre tjeneste.

I samarbeid med Helthjem lanserer Tise nå muligheten til å inkludere frakt på varer som legges ut i appen. Helthjem henter og leverer varene hjemme hos privatpersoner, og håpet er at det nå skal bli enda enklere å kjøpe og selge brukt.

- Vår visjon med Tise har hele tiden vært å gjøre det lettere og morsommere å handle brukt. Og denne løsningen bidrar uten tvil til denne visjonen. Ettersom de fleste nettbutikkene har smidige leveringsløsninger vil vi ikke være noe dårligere. Jeg har testa funksjonen og det er latterlig enkelt. Nå er jeg redd jeg kommer til å blakke meg på brukte kupp rett på døra, sier Jenny Skavlan, medeier og kreativ leder i Tise.

  Jenny Skavlan
  Jenny Skavlan er medeier og kreativ leder i Tise.

  En undersøkelse gjennomført blant selgere på Tise viser at 41,5% opplever det som slitsomt å overlevere en vare og 36,1% sier at de hadde villet selge mer dersom det var enklere med overlevering.

  - Vi ser en trend i appen at flere og flere foretrekker å benytte Helthjem som fraktløsning. Både fordi det er enklere, men også fordi det i de fleste tilfeller er rimeligere enn andre løsninger. Derfor var det naturlig å se til Helthjem når vi skulle lansere en ny betalingsløsning hvor frakten skulle være inkludert, forklarer Victoria Hauk, markedssjef i Tise.

  Frakt med Helthjem er en del av den nye betalingsløsningen til Tise. Løsningen vil ha fastpris på frakten og for selger vil dette oppleves som inkludert i tjenesten, da det er kjøper som betaler for frakten. Betalingen holdes også trygt, fra et bud er gitt og til varen er mottatt.

  - I en måling gjort blant Helthjem sine kunder ser vi at hele 85% bruker vår tjeneste til kjøp og salg av brukte varer. Videre ser vi at 55% har solgt mer, grunnet den enkle måten å sende på. Vi er svært fornøyd med løsningen Tise får nå. Det er bra for både lommeboken og miljøet, sier André Braathen i Helthjem.

   Se hvordan det fungerer her   Dele på