Skap morgenmagi

Få en deilig start på morgenen med ferske bakevarer og fristende frokostpakker fra Morgenlevering, levert på døren eller i postkassen med Helthjem. Her er 7 gode grunner og anledninger til å gi noen en ekstra oppmerksomhet levert helt hjem.

MORGENSTUND: Nyt morgenen med en gode bakervarer fra Sam Berg. Foto: Morgenlevering/Natalja Twelve
MORGENSTUND: Nyt morgenen med en gode bakervarer fra Sam Berg. Foto: Morgenlevering/Natalja Twelve

1. Vel overstått eksamen

Det er flere enn våre sentrale politikere som mener at årets studenter fortjener en ekstra klapp på skulderen. Hva med å bestille en frokostpakke på eksamensdagen eller ferske kanelboller? Morgenlevering har også nydelige kaker og håndlagede makroner i sitt sortiment.

2. Bolle i ovnen

Det er flere enn bare bollene til samarbeidspartnerne til Morgenlevering som eser. Å få barn er en stor begivenhet, og en fin anledning til å levere litt fersk morgenmagi helt hjem til de vordende foreldrene. Eventuelt en levering når de har kommet hjem fra sykehuset med den lille.

FROKOSTPAKKE: Fra Godt Brød kan du bestille bakst og juice. Foto: Morgenlevering/Natalja Twelve
FROKOSTPAKKE: Fra Godt Brød kan du bestille bakst og juice. Foto: Morgenlevering/Natalja Twelve

3. Overrask en jubilant

Til venninnen som vanligvis feirer alle bursdager med brask eller bram. Til han som fyller rundt tall, men ikke kan ha den heidundrandes festen som var tenkt i år. Eller til kusinen din som har alt, og i tillegg bor litt for langt unna. En fersk bursdagshilsen må jo være den beste starten på dagen, og et hyggelig plaster på bursdagssåret.

  DAGLIG LEDER: Håkon Liland i Morgenlevering. Foto: Morgenlevering
  DAGLIG LEDER: Håkon Liland i Morgenlevering. Foto: Morgenlevering
  – Vi ser at folk elsker å få frokosten helt hjem, uavhengig av om det er midt i hverdagen eller i helgen. Spesielt barnefamilier liker å få ferske bakevarer om morgenen, og mange velger frokostpakkene, sier Håkon Liland i Morgenlevering.

  4. Kurér en blåmandag

  Vi er inne i en tid, hvor vi knapt ser vår egen familie. Livskvaliteten er fortsatt ikke helt som den var før korona. Og hvordan går det egentlig hos naboen, tanten eller broren din om dagen? Hva med å gå blåmandagen i næringen og levere en fersk overraskelse på døra eller i postkassen til en du holder kjær? Garantert en suksess.

   5. Kollegaen du savner

   Hen som alltid kom inn på kontoret med en ekstra kopp med dobbel latte i hånda har du kanskje ikke sett fysisk på en god stund. Og den daglige praten til kaffen er byttet ut med oppdateringer via skjerm. For hvordan går egentlig med din kjære kollega? En morgenlevering i form av bakst eller blomster er alltid en fin anledning til å vise at du setter pris på noen i hverdagen.

   Når du har funnet ut hva du ønsker å bestille blir varene pakket, sendt avgårde og leveres enten på dørmatten eller i postkassen med Helthjem. Enklere blir det ikke.

   MARKEDSDIREKTØR: André Braathen i Helthjem. Foto: Ingar Sørensen
   MARKEDSDIREKTØR: André Braathen i Helthjem. Foto: Ingar Sørensen
   – Du kan altså bestille det du har lyst på eller vil gi til noen andre, og i løpet av natten blir varene levert hjemme hos deg, eller den du vil glede. Varene er der når du våkner. Vi gjør morgenmagi enkel ved å levere det du ønsker helt hjem, sier André Braathen i Helthjem.

   Og siden varene leveres på natten er det veldig enkelt å overraske noen på morgenkvisten. Mottaker får en sms, og kan gå ut på morgenen og hente fersk bakst.

   Få morgenmagi med Helthjem:

   • Finn varene du ønsker å bestille på morgenlevering.no.
   • Fullfør bestilling innen kl 21.00 kvelden før du ønsker å motta varene.
   • Varene leveres over natten enten i postkassen eller på dørmatten, avhengig av størrelse. Mottakeren får en sms når pakken har ankommet.

   6. Til naboen som alltid sier ja

   Hen mater katten og vanner blomster når du ikke er hjemme, og alltid med et smil og "bare hyggelig" i retur. Hva med et ferskt takk på morgenkvisten?

   – Husk at du kan bestille noe fra Morgenlevering helt frem til klokken 21 kvelden før det skal leveres, så vil Helthjem sørge for at bestillingen kommer i løpet av natten hjem til naboen. Så er det enda enklere å spørre igjen neste gang, sier Liland

   7. Fordi du fortjener det

   Det er helg! At du er ferdig med enda en arbeidsuke er grunn nok i massevis til å unne seg selv en god frokost levert på døra/i postkassen. Kanskje har barna hatt en lang og krevende uke, eller samboeren ryddet i garasjen og fortjener litt skryt?

   Bestill Morgenlevering med levering fra Helthjem her:

   KANELBOLLER: Hva med noen ferske kanelboller til frokost? Foto: Morgenlevering/Natalie Natalja Twelve
   KANELBOLLER: Hva med noen ferske kanelboller til frokost? Foto: Morgenlevering/Natalie Natalja Twelve


   Dele på