Ti gode grunner til å handle på nett

Når Helthjem leverer raskt og effektivt helt til døren din, kan du velge godstolen over stress og smittevern.

Nordmenn har fått et langt mer positivt forhold til netthandel de siste årene. Om det var gode grunner til å velge netthandel fra før, gjelder det desto mer i 2021. For å verne om våre kjære og i håpet om en mest mulig normal tid, er det en glimrende måte å bidra til den storstilte dugnaden. Her er ti raske grunner til å handle hjemmefra:

1: Du handler komfortabelt

  Unngå kø og kulde, avstander og bæreposer, men sett deg godt til rette i sofaen med en komfortabel joggedress fra Cubus, varm drikke fra Tights.no og egenvalgt musikk, mens du klikker deg gjennom gaver til hele familien, og nyter en god natts søvn på puten fra Kid mens varene finner veien til dørmatten din.

  2: Du slipper å bekymre deg over smitte

   Som om ikke trange butikker og kø er ille nok til vanlig, kreves det ekstra denne tiden å holde avstand til andre kunder, bruke munnbind og holde god håndhygiene. Men smittefaren er minimal fra PC-en din og ved noen enkle tastetrykk kan du få alt fra skjorten til kosebamsen hjem på døren din fra nettbutikker som Boozt.com, Bik Bok og Dressmann.

   3: Du kan planlegge hverdagen enklere

   Nå trenger du ikke å bekymre deg for begrenset mulighet for handleturer. Gjør deg heller ferdig i ro og mak med stuekos etter at de har lagt seg og har du glemt noe til barnas eller din hjemmetrening kan du kjøpe det på Sportamore eller Get Inspired.

   4: Du har langt bedre utvalg

   Butikker over hele landet er et tasteklikk unna. Unngå å lure på hvor du finner den beste hårtangen, mobiltelefonen eller ullsokkene, når dette er en enkel jobb i nettleseren og kan kjøpes enkelt fra steder som iDeal of Sweden og Woolland.

   5: Du unngår stress

    Det er lov å kose seg litt også - stresse ned. Alt fra godis, kaker og brød finner du enkelt på nett, og med Helthjems effektive hjemlevering, trenger du ikke bekymre deg for hvordan du skal handle inn alt. Hos Cacas kan du få det du trenger av ingredienser for å lage alt fra cupkakes til muffins, hos Morgenlevering kan du enkelt få ferskpresset juice og håndverksbrød, levert hjem til deg.

    6: Du kan lære av andres erfaringer

     Vil du være sikker på at den nye støvsugeren eller hudkremen er like flott som butikken påstår? På nett har du rask tilgang til et hav av tester og kundeerfaringer. Det er en lettvint måte å sikre at du får valuta for pengene, og kan du kan få levert kosmetikk hjem til deg med både Lyko, Vita, Kicks, Make up Mekka, Goodiebox, The Body Shop og Lush. De gode valgene er mange!

     7: Du finner de beste prisene

      Hvorfor betale mer for samme produkt? Gode prisguider som Prisjakt hjelper deg å finne ut hvor det lønner seg å handle, og på nett holder du deg oppdatert på alle de siste tilbudene som hjelper deg å spare.

      8: Du kan sammenligne med bruktvarer

       Ikke bare hjelper du miljøet ved å kjøpe brukt, men du kan ofte finne ting til deg, barna og gaver mye rimeligere der, i like god stand som nye. På sider som Finn, Tise eller Bookis kan du finne du alt fra Nintendo Switch til brettspill og bøker til halv pris og enda billigere.

       9:
       Du sparer tid

        Det er ikke bare lommeboka som kan sette pris på at du gjør handelen ferdig på nett, men også kalenderen din. Mindre tid i butikker betyr mer tid til det du setter mest pris på, som familie, venner eller en god bok på dørmatten eller i postkassen fra AdLibris, Haugen Bok eller Norli.

        10: Du trenger ikke møte noen

         Helthjems bud leverer alt kontaktløst hjemm til deg før frokost, også i helgene.

         Her finner du en liste av butikker som tilbyr Helthjems eksklusive hjemlevering. Hvorfor ikke la det bli en avslappende måned, dedikert til de gode opplevelsene?

         Dele på