Slik blir det superenkelt å shoppe: – Yes, det er genialt!

helthjemForbruker, Netthandel

Nordmenn sender pakker som aldri før, og med ny tjeneste blir det enklere, raskere og billigere.

Nå er det superenkelt å gi dine brukte gjenstander en velfortjent reprise:

– Da jeg oppdaget megtildeg.no tenkte jeg bare «Yes! Dette er jo helt genialt.». Jeg selger en del klær og sånt på nett, og for meg var denne løsningen perfekt, sier gjenbruksentusiast Linn Jordet Nygaard, som testet ut tjenesten og er superfornøyd.

– Siden man også kan bestille henting sent på kvelden, er det mulighet til å være litt impulsiv. Jeg sitter ofte og styrer på FINN på kveldstid, og megtildeg har senket terskelen for å få ting gjort, sier Nygaard.

NYSATSING: André Braathen er kommersiell direktør i helthjem, som nå satser på gjenbruksmarkedet.

– Fantastisk produkt
Tjenesten megtildeg.no fra logistikkselskapet helthjem, har gjort det  mye enklere å shoppe brukt. Nå kan du både sende og motta pakker fra eget hjem.

– Vi heier på gjenbruk, og vårt mål er å legge til rette for alle som omfavner trenden. megtildeg.no er en trygg og enkel tjeneste, med sporing av pakker hele veien og forsikring opptil 1500 kroner, sier kommersiell direktør i helthjem, André Braathen.

Tone fra Bærum er en flittig bruker av FINN. Hun er enig i at omveien innom postkontoret er herlig å slippe.

– Det er et godt stykke å kjøre, og postkontoret ligger dessuten ikke i nærheten av veien til eller fra der jeg vanligvis ferdes. Å slippe den ekstra turen er fantastisk, sier Tone.

Hun og mannen hennes har som hobby å kjøpe og selge brukte skatter på Finn. Hun har brukt megtildeg mer enn ti ganger, og syns tjenesten fungerer ypperlig.

– Vi selger mye klær og sko, men også kosmetikk, leker og kjøkkenutstyr. Da er det fantastisk å ha en så enkel løsning – rett fra dørmatta, forteller Tone.

FORNØYD: Linn har brukt megtildeg.no flere ganger, og er glad hun slipper å dra på postkontoret.

Genialt gjenbruk
Via noen enkle tastetrykk på megtildeg.no kan du sende pakker til hele Norge for en rimelig penge. Det eneste du må gjøre er å skrive en hentekode på pakken, og du trenger ikke være hjemme når pakken hentes av avisbudet.

– Det jeg liker best er at jeg kan fikse alt selv – på én-to-tre. Det er utrolig enkelt – og du har muligheten til å være litt impulsiv, siden man kan bestille henting sent på kvelden. megtildeg har rett og slett senket terskelen for å få ting gjort, sier Linn.

Å slippe å dra innom postkontoret er noe Linn er glad hun slipper:

– Jeg bor langt unna nærmeste postkontor, og har tidligere opplevd at pakker blir sendt i retur om jeg ikke rekker å plukke de opp. Det er irriterende å måtte ta den turen, og jeg er glad for å unngå både hentelapper og køer.

 

Trygt
helthjem er drevet av Schibsted-konsernet, som igjen eier aviser som VG, Aftenposten og Bergens Tidende.

– Vi bruker derfor våre egne avisbud til å levere pakker i hele Norge, og det gjør at helthjem kan være raskest, billigst og best. For oss er det enkelt å frakte gjenbruksskatter, og det vil forbrukerne få nytte av, sier Braathen.

megtildeg.no er markedets beste løsning – med større mål og vekt på pakkene, samt at forsikring er inkludert.
Alt kunden trenger å gjøre er å taste inn en hentekode på pakken, og legge den ut på kvelden, så henter avisbudet pakken på natten.

Dette gjør gjenbruk enklere for folk.

Sjekk ut megtildeg.no her.

Avisbudene i helthjem leverer pakker, magasiner og aviser hver eneste natt. Nå tar de også med dine pakker.

Om megtildeg.no
Tjenesten megtildeg.no leveres av helthjem. helthjem er Norges største distributør av pakker, aviser og magasiner.

Gjennom et landsomfattende nettverk av avisbud leverer helthjem daglig over 1,3 millioner produkter.

helthjem er en del av Schibsted, Amedia og Polaris som blant annet eier Aftenposten, VG, Finn.no, Adresseavisen, Bergens Tidende m.f