Smart frakt av FINN-kuppene: Gjenbruk gjort enda enklere

helthjemFor forbruker

Den nye tjenesten Meg til Deg fra helthjem gjør det enklere og raskere å sende småpakker. Med FINN.no som en naturlig partner, er det nå mulig å få bruktkuppet levert på dørmatten. Løsningen gjør det enklere for både kjøper og selger ved handel.

Den nye gjenbrukstrenden gjør at noens skrot gjenoppstår som andres skatter, til glede for både lommebøker og miljøet. Her i Norge har apper som Tise og Shpock, i tillegg til FINN, lagt til rette for at gamle varer har funnet nye eiere, og det er her Meg til Deg kan bidra til å gjøre gjenbruk enda enklere.

– Vi har som mål å være med på å tilrettelegge for den positive trenden med gjenbruk som har truffet Norge de siste årene. At noen kan få glede og nytte av dine gamle bunadsko eller en pensumbok du ikke trenger lenger, er helt fantastisk. Meg til Deg tar seg av den siste etappen, nemlig frakten mellom selger og kjøper, sier Anders Angen, daglig leder i helthjem Netthandel.

 

«Gjenbruk» av distribusjonsnettverk

Fordi man utnytter et allerede eksisterende distribusjonsnettverk som benyttes til blant annet avis- og magasinlevering, er det mulig å tilby pakkelevering som er både kjappere og billigere enn tradisjonell pakkesending. Det er godt nytt for gjenbruksentusiaster som kjøper eller selger på FINN.

– For FINN er det viktig å gjøre det enkelt for nordmenn å kjøpe og selge på nett. Ved å koble på Meg til Deg tilbyr vi et fraktalternativ for småpakker, som gjør det enda enklere å kjøpe brukt på Torget. Du handler på nett, og helthjem frakter varen hjem til deg. Med denne løsningen på plass blir det også enklere for selgerne å tilby frakt, uten å måtte forlate eget hjem, sier Kristine Eia Kirkholm, PR- og informasjonsansvarlig i FINN.no.

 

Piloten er på plass
Distribusjon av pakkene vil bli gjort gjennom helthjem sitt leveringsnettverk som strekker seg over hele landet. Piloten gjelder i dag på sending av pakker fra Oslo eller Akershus, men til hele landet.

– Dette er en pilot som utfordrer den tradisjonelle fraktløsningen via postkontor. FINN.no er en god plattform til å tilby en stressfri levering innen forbrukermarkedet. Med Meg til Deg henter vi pakker fra postkasse eller dørmatte, og leverer helt hjem til mottaker, sier Anders Angen i helthjem.

 

Interessert i å prøve? Gå inn på Meg til deg i dag, og se hvor enkelt det er!