NORGES RASKESTE LEVERING

helthjem-nettverket har siden 2013 levert pakker hjem i postkassen og på dørmatten til mange tusen fornøyde mottakere i hele Norge for et bredt utvalg norske og utenlandske nettbutikker.

helthjem kan tilby nettbutikker en enkel, kostnadseffektiv og smart logistikkløsning for pakkelevering til og fra forbrukere i Norge. Vi kan også hjelpe din nettbutikk med vekst gjennom tjenester som kan øke trafikk, bedre konvertering og styrke gjenkjøpsandel via våre løsninger. For oss er hver kunde unik, og vi tilpasser konsept og priser til hver enkelt kunde.

 Levering over natt

Vi leverer ut pakkene i løpet av natt, før kl 07:00, hjemme hos mottaker – kundene slipper å hente pakken på nærbutikken.

Levering i helg

Vi leverer mandag til lørdag i hele Norge, samt på søndager i stor-Oslo og stor-Bergen.

Integrert kundekommunikasjon

Alle pakker spores. Vi kommuniserer med mottakerne underveis og bekrefter per sms når pakken er levert/klar til henting.

Enkel og forutsigbar prismodell

Vi har markedets enkleste prismodeller –  enkelt, forutsigbart og greit. Vi har ingen skjulte gebyrer eller geografiske tillegg.Ja takk, jeg vil motta informasjon om nyheter og arrangementer på epost.

VÅRE TJENESTER FOR PAKKELEVERING

helthjem standard

Kostnadseffektiv, enkel og kundevennlig levering av småpakker i postkasse eller på dørmatte i hele Norge før kl. 07:00

helthjem ekspress

Vår raskeste levering gjør at dine kunder får pakken sin over natten!

hent i butikk

100 % dekning i Norge gjennom 1460 nærbutikker vi samarbeider med

Personlig hjemlevering

Hjemlevering av større pakker hvor mottaker signerer på inntil 1000 kg


Vi har enkle integrasjoner til din nettbutikk!

Klikk her for å lese mer om hva vi har støtte for, eller ta kontakt med oss på netthandel@helthjem.no.Vi jobber stadig med nye og innovative løsninger for norske hjem, og i 2017 lanserte vi en pilot for smarte pakkebokser. Les mer om vårt samarbeid med Packbox og sett deg på venteliste for å være med på piloten her.Ja takk, jeg vil motta informasjon om nyheter og arrangementer på epost.