5 gode tips til vintertreningen

Her er alt du trenger til trening både inne- og utendørs, levert rett i postkassen eller på dørmatten med Helthjem.

LØPETUR: Med Helthjem kan du få alt du trenger for vintertreningen levert på døren.
LØPETUR: Med Helthjem kan du få alt du trenger for vintertreningen levert på døren.

Denne vinteren kan for mange være en utfordring for treningsrutinene våre, med stengte treningssentre og kalde temperaturer. Med Helthjem kan du derimot få levert alt du trenger for en effektiv treningsøkt hjemme i stua eller utendørs, frokostprodukter og redningen for vinterhuden, enten på døra eller i postkassen.

1. Lag ditt eget treningssenter

  Du trenger ikke rydde plass til store treningsapparater på stuegulvet for å få en god treningsøkt hjemme. Med en god yogamatte og noen treningsstrikker levert hjem, er du godt rustet for en effektiv treningsøkt

  • En yogamatte gir det perfekte underlag for yoga og pilates, såvel som et flertall styrkeøvelser som push-ups, sit-ups og planken. Denne yogamatten fra Abilica er produsert i miljøvennlige materialer, og leveres med en bærestropp. Yogamatte, Abilica, fra Anton Sport, 549 kroner.
  • Det er en god grunn til at treningsstrikker har blitt stadig mer populært – de kan nemlig brukes til å trene hele kroppen, de tar nesten ingen plass og de er ingen kostbar investering. Treningsstrikk, Levity Fitness, fra Tights.no, tilbud: 152 kroner (org. pris: 169 kroner).

  2. Nytt treningstøy gjør deg motivert

  Ingenting hjelper på treningsmotivasjonen som å prøve ut nytt treningstøy! Både til innetrening og til løping og aktivitet utendørs, føles det godt med nytt, stilig og funksjonelle treningsplagg. Uansett om du skal ha en yogatime på stuegulvet eller utforske nye løpeturer, finnes det treningstøy som kan leveres hjem til deg.

  • En vindtett løpejakke er alfa og omega for en vellykket løpetur når gradestokken bikker under minus. Denne løpejakken fra Nike er vind- og vannavstøtende, og holder deg varm og komfortabel på løpeturen med innsydde votter og hette. Løpejakke, Nike, fra Anton Sport, 1,099 kroner.
  • Treningstøy i mønster og friske farger hjelper stort på motivasjonen for en god økt hjemme. Denne kule treningstoppen fra Adidas by Stella McCartney er fuktavvisende og holder deg tørr og komfortabel. Treningstopp, Adidas by Stella McCartney, fra Boozt, 799 kroner.
  • Bli motivert av denne retro-inspirerte bodysuiten fra Reebok Performance! Dette allsidige plagget kan brukes både på trening og stylet med et par jeans. Bodysuit, Reebok Performance, fra Boozt, 529 kroner.
  • Skal du ut å trene eller løpe i mørket, er en refleks en god investering for å holde deg synlig etter solnedgang. Sjekk ut denne refleksvesten fra Silva! Refleksvest, Silva, fra Sportamore, tilbud: 357 kroner (org. pris: 477 kroner).

  3. Det du trenger for å takle snøen

   Det kan virke utfordrende å løpe utendørs på vinteren, med snø, slaps og lave temperaturer. Heldigvis finnes det flere alternativer som holder deg tørr og varm på bena på korte og lange løpeturer, samtidig som de gir deg godt feste på ulike typer terreng.

   • Velg en løpesko i vanntett Gore-tex-membran, slik som denne fra Asics. Med en 3D-konstruksjon som gir god støtte og komfort til foten, er du klar for milevis med løping under alle forhold! Gel-Cumulus GTX løpesko, Asics, fra GetInspired.no, 1.599 kroner.
   • Skal du ut å løpe i skogen eller på mer ulendt terreng, er denne løpeskoen fra Salomon den perfekte partneren til å få deg sikkert og komfortabelt gjennom turen. Den vanntette Gore-Tex utgaven er en allsidig løpesko med et fantastisk grep i underlaget, noe som kommer godt med på denne tiden av året. Speedcross 5 GTX terrengløpesko, Salomon, fra Sportamore, Tilbud: 1.370 kroner (org. pris 1.827 kroner).

   4. Start dagen riktig

    Uten mat og drikke, duger helten ikke! Helthjem samarbeider med Morgenlevering som leverer brød, bakst og juice på døren før du står opp - også i helgene. Du får også kosttilskudd, vitaminer og proteinpulver er enkelt å få levert hjem gjennom en av de mange nettbutikkene Helthjem samarbeider med.

    FROKOST: Få frokosten levert på døren med Morgenlevering. Foto: Synne Knutsen
    FROKOST: Få frokosten levert på døren med Morgenlevering. Foto: Synne Knutsen
    • Bestill en av de mange deilige frokostpakkene fra Morgenlevering for en garantert god start på dagen! Prøv ut denne levert av Godt Brød, med 3 økologiske rundstykker, et beger nyrørte bringebær og en ferskpresset økologisk juice fra Balholm. Godt Brød Frokostpakke, fra Morgenlevering, 184 kroner.
    • Lei av å være litt snufsete nå på vinteren? Kvitt deg med vinterforkjølelsen med disse sterke og gode eple- og ingefærshotsene! Essentially, Ginger shot, 2x80 ml, fra Morgenlevering, 49,90 kroner.
    • Nå på vinterstid kan det være vanskelig å få i seg nok D-vitamin, og derfor er det viktig å innta gode vitamintilskudd for å opprettholde viktige funksjoner i kroppen. Bestill disse kapslene proppfulle av vitamin D3. Bio-D-Pearls, D-vitaminkapsler, fra Farmasiet, 229 kroner.

    5. Ta vare på vinterhuden

     Huden blir fort tørr og irritert av den tørre og kalde vinterluften, og det er derfor viktig å ta ekstra godt vare på den med gode kremer og produkter til ansikt og kropp. Med Helthjem får du produktene levert hjem i tide til morgenens skjønnhetsrutine.

     • Feil type ansiktsrens kan være en fuktighetstyv nå i de kalde vintermånedene, og det er derfor lurt å bytte ut den skummende ansiktsrensen med en mildere renseolje eller en rensemelk. Prøv denne rensemelken fra Clarins, som skånsomt rengjør og fjerner sminke og urenheter, og er proppfull av gode ingredienser for huden slik som alpeurt, melisse og arnica. Rensemelk, Clarins, fra Kicks, 250 kroner.
     • En rik og beskyttende ansiktskrem er som en hjelpende hånd for tørr vinterhud. Denne lindrende kremen fra Clinique er utviklet av hudleger, og med de beste beskyttende og pleiende ingrediensene fra naturen, tar den godt vare på den sarte huden i ansiktet. Comfort on Call ansiktskrem, Clinique, fra Kicks, 510 kroner.
     • Kroppen trenger også ekstra oppmerksomhet nå på vinteren. En god skrubb sørger for å fjerne døde hudceller, og bør brukes ca én gang i uken. Sjekk ut denne bodyscruben fra The Body Shop, som gir en deilig og mild eksfoliering for tørr vinterhud. Almond Milk & Honey Body Scrub, fra The Body Shop, 229 kroner.
     • Etter en god skrubb, er det på tide med en rik fuktighetskrem. Denne fløyelsmyke kremen fra CeraVe er en sikker vinner, med tre forskjellige typer ceramider og hyaluronsyre, tar den vare på den delikate hudbarrieren. En ekstra bonus med denne er at den kan brukes både på kropp og i ansikt! Fuktighetskrem, CeraVe, fra Lyko, tilbud: 156 kroner (org. pris: 195 kroner).

     Dele på