– Gjør pakkelevering mye enklere

Ny pakkeløsning forbedrer hverdagen for både privatpersoner og spirende gründere.

Stadig flere velger å sende pakker med Helthjem. Nå er det enklere enn noen gang å motta julegaver fra familien på andre siden av landet, eller gi brukte bøker eller kjoler et nytt, miljøvennlig liv. Det beste av alt: Du kan gjøre det hele fra varmen av ditt eget hjem, uten å måtte ofre tøflene for en utflukt til postkontoret.

Muliggjør virksomheten
Anita Mathiassen er en av dem som oppdaget hvor praktisk og raskt netthandel kan være. Hun er selvstendig næringsdrivende og sender ut et stort antall pakker hver måned. Uten Helthjems tilbud, tror hun det ville vært vanskeligere å drive en virksomhet som hennes.

– Jeg vet ikke hvordan det skulle gått rundt om jeg måtte planlegge og reise ned på postkontoret hele tiden. Dette er så raskt og billig, at det gjør det hele mye lettere, forteller hun.

Sendt vekk i løpet av natta
Flere kan fortelle lignende historier. Philip Johansen har nylig startet netthandelen QualiPet, hvor han sender ut luksusgodbiter til kjæledyr over hele landet fra egen leilighet i Oslo. Da står det praktiske i høysetet.

– Det viktigste for meg er at det er så greit og lettvint. Du legger bare ut pakker, skriver på koder, legger ut på dørmatta di, og neste morgen er det løst, sier Johansen.

Med QualiPet kan han reklamere med at ved bestillinger før kl. 22, sendes produktene ut samme natt. Budene til Helthjem stiller opp noen timer senere, og sørger for at Johansen kan holde løftet sitt med god samvittighet.

– Om jeg står mellom ulike alternativ for forsendelse, vil jeg alltid velge Helthjem, avslutter han.

Enklere for alle
Tilbudet fungerer like bra for deg uten drømmer om eget firma. Om du vil sende bursdagsgave til bestemor, eller den siste tingen du solgte på Finn, kan du bare skrive koden på pakken, og legge ut før du legger deg. Snart er den fremme på døra til mottaker, som vil sette pris på at den kan plukkes opp like enkelt der.

Helthjem har tatt med seg over 250 års erfaring med hurtiglevering av aviser for de store aktørene i Schibsted, og bruker denne kunnskapen til å revolusjonere bransjen.

Mennesker som er vant til å motta dagsaviser med rykende ferske nyheter, forventer en helt annen standard enn andre. Med god grunn. For hvorfor skulle ikke de samme personene like fullt sende og motta gaver og varer til venner, familie og andre, når budene likevel reiser fra dør til dør?

En trend som vil fortsette
Tallenes tale er klar. Til nå i år har Helthjems tjenester med leveranser hjem-til-hjem økt med 277 prosent, og det ser ikke ut til at etterspørselen vil slutte å øke med det første. Spesielt når vi går mot en juletid hvor vi fremdeles skal forsøke å holde avstand.

Anja Bjerkeland er en som planlegger å gjøre unna mange av juleforsendelsene hjemmefra i år:

– Jeg synes det er effektivt, og jeg har veldig god erfaring med Helthjem. Jeg kjøper dessuten alt jeg kan finne brukt, når det er like bra. Det er både gøy, økonomisk og miljøvennlig, sier Bjerkeland.

Forsøk å sende en pakke nå før jul du også, og oppdag hvordan din nye hverdag kan se ut. Her kan du lese mer om tjenesten.

Dele på