Få plaggene dine reparert fra dørstokken

Les hvor enkelt Nadine reparerer klærne uten å dra hjemmefra med Repairable og Helthjem.

REPARER: Med Repairable og Helthjem kan du få reparert plaggene dine hjemmefra. Foto: Nadine Caillè Nesheim
REPARER: Med Repairable og Helthjem kan du få reparert plaggene dine hjemmefra. Foto: Nadine Caillè Nesheim

Med et stadig økende fokus på gjenbruk og bærekraft blant norske forbrukere blir det mer og mer populært å ta vare på det man har fremfor å kjøpe nytt. Repairable tilbyr reparasjon og vedlikehold til faste priser av sertifiserte skreddere og skomakere. Gjennom samarbeidet med Helthjem kan du enkelt få hentet plaggene dine på døra, få de reparert og vedlikeholdt, og levert hjem til deg igjen på kort tid.

Tenk gjenbruk fremfor å kjøpe nytt

Nadine Caillè Nesheim er Repairable ambassadør og brenner for å inspirere andre til å reparere og redesigne det de allerede har i klesskapet for å gi nytt liv til plaggene sine. Hun synes det er viktig å tenke gjenbruk istedenfor å handle nytt hele tiden.

LEVERING: Få dine reparerte plagg hentet og levert på døra. Foto: Nadine Caillè Nesheim
LEVERING: Få dine reparerte plagg hentet og levert på døra. Foto: Nadine Caillè Nesheim

- Med ansvar for garderoben her hjemme finner jeg glede i å tenke mer bærekraftig om forbruket vårt. Tidligere brukte jeg Repairable gjennom jobben hvor vi leverte og hentet tøyet i resepsjonen, samt gjennom verkstedet deres på Fornebu S. Nå under korona har jeg gått over til å bruke Helthjem fordi det er så smidig og enkelt å både levere og motta reparert tøy hjemmefra.

   Enkelt og lettvint

   Som småbarnsmamma setter Nadine stor pris på hvor lettvint det er å bruke Repairable, både til barnas tøy og til seg selv og mannen.

   - Her har vi fått reparert alt fra barnas skidresser og bukser til mannen min sin dyre Swims weekendbag. Jeg har også fått hjelp med å redesigne mine favoritt skinnbukser etter min smak, som jeg gleder meg til å lufte på byen når samfunnet endelig åpner opp igjen!

   Klikk her og sjekk ut Repairable:

    Dele på