Varner satser for fullt på hjemlevering

Nå kan du få klær og sko fra en mengde butikkjeder, helt hjem til deg.

Publisert: 6. april 2020

Varner har inngått en langsiktig avtale med logistikkselskapet Helthjem. Avtalen gjelder i hovedsak hjemlevering i hele Norge, og kundene vil også få levert varene på lørdager - før frokost.

Allerede før sommeren, vil kunder av folkekjære butikker som Dressmann, Cubus, Bik Bok, Carlings, Volt og Urban få muligheten til å handle på nett og få levert varene helt hjem.

- Vi ser frem til å starte dette samarbeidet. Helthjem er en tydelig aktør i markedet, og tilbyr noe våre kunder har etterspurt, sier Supply Chain Director i Varner, Anders Eriksson.


Unik levering
Helthjem, som allerede har kjente navn som Orkla, Power og Get Inspired på kundelisten, vil stå for utleveringen.

– Varner representerer norske merkevarer som hele folket har et forhold til, og våre tjenester vil bidra til å forsterke og forlenge det forholdet, sier daglig leder, Anders Angen, i Helthjem.

Helthjem vil sammen med Varner sørge for at kunder i alle deler av landet får trygg levering hjem - seks dager i uken - før frokost. Som i tillegg foregår uten menneskelig kontakt, fordi Helthjem leverer på natten.


Økt etterspørsel
Det unike tilbudet med hjemlevering hele uken - også lørdager - mener Helthjem er en viktig differensiator:

Anders Angen
GLEDE: -Helthjem se frem til å komme i gang med hjemlevering for Varner, sier CEO i Helthjem, Anders Lunde Angen

– Vi ønsker at sluttkundenes kjøpsopplevelse skal være så smidig som mulig, og vår opplevelse er at behagelig levering helt hjem, bidrar til mer fornøyde kunder. At vi i tillegg kan tilby levering på lørdager, vil bidra til noe unikt for Varners kunder. Vi er gira, og ser frem til å få dette i gang sammen med Varner, sier Angen.

Varner har opplevd en økning i etterspørsel for dør- og postkasselevering den siste tiden.

- Varner vil satse for fullt på hjemlevering, og dette er et viktig fokus for oss i tiden fremover, sier Eriksson i Varner.

Disse butikkene vil nå få hjemlevering:

- Cubus.

- Dressmann

- Carlings

- Bik Bok

- Volt

- Urban

Dele på