Fikk bruktkuppet rett i postkassen

Helthjem ble løsningen for å få brettspillet fra Finn.no hjem raskt og enkelt.

Anne Damsund Paulsen hadde jaktet på en eldre utgave av familiespillet «Fantasi» i lengre tid, da hun endelig fant et eksemplar på FINN.no. Selgeren brukte Helthjem for å sende pakken, og bare to dager senere kunne Anne invitere familiens ungdommer til spillkveld hjemme.

– Familien har vært på utkikk etter en eldre utgave av Fantasi, fordi vi ikke synes de nye utgavene av spillet er like morsomme som de gamle. Vi spiller mye brettspill både hjemme og på hytta, så jeg ble veldig glad da jeg fant dette på FINN, forteller hun.

Raskt hjem med Helthjem

Fordi selgeren valgte å sende spillet med helthjem sin meg-til-deg tjeneste, kunne Anne allerede to dager senere pakke opp bruktkuppet fra Finn. Den ettertraktede utgaven av «Fantasi» lå pent pakket inn og levert i postkassen. Anne er imponert over hvor enkelt det var å få spillet hun hadde kjøpt.

– Det sto på kvitteringen jeg fikk at pakken skulle komme i løpet av 1-3 dager, og det tok faktisk bare to dager før jeg hadde spillet i hendene her hjemme hos oss. Jeg hadde hverken sendt eller mottatt pakker med Helthjem før, men må si at jeg er meget godt fornøyd. Det var enkelt og effektivt, sier Anne.

Også selger Marie Nord er fornøyd med både salget, og ikke minst hvor enkelt det var å sende pakken hjemmefra.

– Å slippe å gå på postkontoret og stå i kø der, var deilig. Jeg bestilte bare henting på nett, skrev hentekoden på pakken, og la den på dørmatten. To dager etter fikk jeg beskjed om at kjøperen hadde fått spillet i postkassen sin. Genialt! Erklærer Marie.

Smarte bruktkjøp og smart levering

Hver eneste uke får Torget på FINN.no over 2 millioner unike besøk av skattejegere, samlere og folk på jakt etter pent brukte godbiter som både kan spare lommeboken og miljøet. Et økende fokus på gjenbruk og bærekraft, bidrar også til at flere får øynene opp for å handle brukt, fremfor nytt. Også Anne velger brukt når hun kan.

– Jeg er bevisst på å handle brukt der jeg har muligheten, for vi eier alle sammen litt for mange ting, sier hun.

Kommersiell Direktør i Helthjem, André Braathen, hjelper gjerne flere brettspill å komme hjem til nye eiere.

– Vi i Helthjem heier på miljøvennlig gjenbruk og bruktkjøp, og synes det er veldig morsomt at folk nå har begynt å ta i bruk våre tjenester for å sende og motta kuppene de finner. Vi er jo selv på en måte “gjenbruk” av et allerede eksisterende distribusjonssystem, ler han.

Dele på